Jaguar julkaisi ensimmäisen maasturinsa hinnat

Jaguar esitteli syksyllä uuden F-PACE katumaasturin. Brittivalmistajan ensimmäisen SUV:n hinnat alkavat 55 746 eurosta.

Tarjolla on muista merkin malleista tuttuja moottorivaihtoehtoja. 180-hevosvoimainen dieselmoottori on tarjolla etuvetoisena ja nelivetoisena. Lisäksi nelivedon yhteydessä auton saa automaattivaihteisena. Isompi dieselvaihtoehto on 300-hevosvoimainen 3,0-litrainen V6, joka on aina nelivetoinen ja automaattivaihteistossa varustettu. Tämän mallin hinnat alkavat 84 129 eurosta.

Bensapuolella on tarjolla kaksi tehoversiota 3,0-litraisesta mekaanisesti ahdetusta V6:sta. Näistä ensimmäinen tarjoaa 340- ja tehokkain 380-hevosvoimaa, ja mallien hinnat alkavat 95 524 ja 121 953 eurosta.

Varustetasoina on tarjolla Pure, Prestige, R-Sport sekä Portfolio. Perustaso on hintaluokalleen tyypillinen ja varustelu hyvä sisältäen olennaisimmat varusteet. Prestigen lisähinta on mallista riippuen noin 4 500 euroa, ja sen olennaisimmat lisät ovat ajovaloiksi tulevat kaksoisksenonit ja penkkien nahkaverhoilu. R-Sport on nimensä mukaisesti urheilullinen tarjoten sisällä urheiluistuimet ja ulkonäköön korisarjan. Portfolio tuo mukanaan muun muassa penkkien sähkösäädet. Tehokkain S-malli on varustettu jo muun muassa säädettävällä alustalla, täys-LED-ajovaloilla ja sekä laadukkaalla Meridianin äänentoistojärjestelmällä.

Jaguar F-PACE kilpailee markkinoista muun muassa Mercedeksen uuden GLC:n ja BMW:n X3:n kanssa. F-PACE saapuu meille Suomeen alkukesästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja