Khloé Kardashian järjesti tyttärelleen harvinaisen vaatimattomat syntymäpäivät pandemian keskellä – mukana myös pettäjä-ex

Kris Jenner lukee satuja 2:04
Tätä on luvassa uudella kaudella!

Khloé Kardashian ja hänen ex-miehensä puhaltavat yhteen hiileen vanhemmuudessa.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin ja hänen ex-puolisonsa koripalloilijaTristan Thompsonin tytär True Thompson täytti pääsiäissunnuntaina kaksi vuotta. Kardashian sai järjestettyä tyttärelleen intiimit yllätysjuhlat kolmistaan koronapandemian ollessa valloillaan.

Kardashian näytti Instagram Stories -palvelussa järjestäneensä lastenhuoneeseen paljon paketteja, joita pikkuinen sai avata herättyään. Tosi-tv-tähden kuuluisat sisarukset olivat myös lähettäneet Truelle kivoja syntymäpäiväyllätyksiä. Kardashianit ovat perinteisesti järjestäneet mahtipontisia syntymäpäiviä lapsilleen. Truen synttärit olivatkin harvinaisen vaatimattomat verrattuna heidän aiempiin juhliinsa.

– Vaikka näissä juhlissa onkin hänen lisäkseen vain hänen äitinsä ja isänsä, hän tulee tuntemaan rakastetuksi ja ihailluksi. Tämä on ihan hullua, hän on niin hemmoteltu, Kardashian sanoo videolla, jossa esittelee lapsen lahjoja.

Truen synntäreiden teema oli Trolls-elokuvan hahmot, Hänelle oli silti saatu järjestettyä hulppeiden lahjojen lisäksi paljon ilmapalloja ja herkkuja.

Pienen tytön sukulaiset onnittelivat häntä sosiaalisen median kautta.

Tristan on viettänyt aikaa viime aikoina enemmän aikaa ex-puolisonsa ja tyttärensä luona, kun NBA-koripallosarjan kausi keskeytyi yllättäen maailmalla jylläävän koronaviruspandemian vuoksi.

Ex-parilla on takanaan myrskyisä suhde. Suhde päättyi Tristanin pettämiskohuun. 

Keeping Up With the Kardashians -sarjan uusi kausi  C Morella!

Lähde: E News!

Lue myös:

    Uusimmat