KHL:n pudotuspeleissä hurja tilanne: hyökkääjä paareilla ulos kaukalosta, maalivahdille ulosajo – tunteet kuumenivat kentällä ja katsomossa

Jääkiekon KHL:ssä nähtiin lauantaina erikoinen tilanne, kun Pietarin SKA:n maalivahti sai ulosajon. Peli yltyi tappeluksi niin kentällä kuin katsomossakin.

SKA kohtasi Moskovan Spartakin kolmatta kertaa KHL-kevään puolivälierissä. Kotijoukkue Spartak riisti kiekon ja pääsi puolittaiseen läpiajoon. Pietarilaisten maalivahti Igor Shestjorkin laittoi mailansa jäähän ja maalin kulmalle noussut Kaspars Daugavins kaatui vauhdilla jäähän.

Latvialaishyökkääjä törmäsi kaatuessaan laitaan ja jäi jäähän makaamaan tuskaisen näköisenä. Daugavins vietiin paareilla pois. Shestjorkin sai kampituksesta ulosajon.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tunteet kuumenivat ja kentällä nähtiin myös tappelu. Samassa tilanteessa jaettiin lopulta yhteensä 43 minuuttia jäähyjä. Maalivahti Shestjorkinin minuutteja jaettiin kolmelle kummankin joukkueen pelaajalle väkivaltaisuudesta, poikittaisesta mailasta ja estämisestä.

Kamppailua nähtiin myös katsomossa, jossa katsojat ottivat venäläisen Sport Expressin mukaan yhteen.

Jos twiitin video ei näy, voit katsoa sen tästä.

SKA otti voiton suurin lukemin 5-2. Pietarilaisjoukkue mätti jo avauserässä kolme maalia ja kavensi pudotuspelisarjan voitot 1-2:een.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.