Kevin kummasteli kiusalliseen paikkaan asennettua vessanpönttöä New Yorkissa: "Miksi ihmeessä...?"

Onko tässä New Yorkin parhaimmat vai ikävimmät vessanäkymät? 0:38
Tällaisen vessan Kevin bongasi kotimatkallaan New Yorkissa.

Onko tässä New Yorkin parhaimmat vai ikävimmät vessanäkymät? Mies kummasteli erikoiseen paikkaan asennettua vessaa kotimatkallaan New Yorkissa.

Paljasjalkainen Ison Omenan, eli New Yorkin, kasvatti Kevin Paul oli ollut matkalla kotikaupungissaan. Jäätyään Bronxin kaupunginosassa pois junasta pysäytti hänet erikoinen näky.

Juna-aseman laituria vastapäätä olevan toimistorakennuksen toisen kerroksen seinät olivat lattiasta kattoon lasia niin, että rakennuksen huoneisiin oli laiturilta suora näköyhteys. Yksi huoneista oli ilmeisesti rakennuksen työntekijöiden vessa.

–  Sille täytyy antaa potkut, kuka ikinä onkaan suunnitellut tuon rakennuksen, Kevin päivittelee videollaan.

Erikoisen ratkaisusta tekee se, ettei vessassa ole minkäänlaista näköestettä. Asemalaiturilta voi nähdä kaiken, mitä vessassa toimitetaan. Ikkunaan ei ole ripustettu minkäänlaisia eteen peitoksi vedettäviä verhoja, eikä pyttyä suojaa minkäänlainen sermi.

–  Kuvittele olevasi töissä tuolla ja sinun täytyisi käyttää vessaa. Menet yläkertaan ja näet ikkunasta minun näköisen miehen katselevan toimitustasi, Kevin naureskelee videollaan.

Videon Kevin otsikoi kaupunginosaa naljaillen: ”Vain Bronxissa”.

– Miksi ihmeessä laitat vessanpytyn tuohon noin? Kevin pohtii videolla ääneen.

Käyttäisitkö yllä olevalla videolla olevaa vessaa vai tekisitkö tarpeesi muualle?

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat