Cristiano Ronaldo teki sen! Manchester United nousi rotkosta kuin uudestisyntyneenä

Manchester United tuli kuin uudestisyntyneenä toiselle puoliajalla Atalantaa vastaan ja käänsi jalkapallon Mestarien liigan ottelun kahden maalin tappioasemasta 3–2-voittoon. Ratkaisuosuman puski Cristiano Ronaldo.

Atalanta antoi manchesterilaisisännille kylmää kyytiä avausjaksolla. Mario Pasalic viimeisteli ensin maalin edestä Davide Zappacostan syötöstä, ja Merih Demiral puski vieraiden toisen häkin kulmapotkutilanteesta. Pahasti pelinsä kanssa hapuillut United näytti olevan jo rotkossa.

Unitedin Marcus Rashford kolisutti ainoastaan ylärimaa ensimmäisen puolikkaan lisäajalla.

53. minuutilla Rashford osui kuitenkin puiden väliin. Bruno Fernandes käänsi pallon nopeasti pystyyn rangaistusalueelle, ja Rashford painoi sen takakulmaan.

Unitedilla oli aivan uudenlainen isku päällä. Manchesterilaisten paikanhakemiset ja syötöt terävöityivät, ja peli rullasi hyökkäyspäässä. Tasoitus syntyi 75. minuutilla, kun Fernandes keskitti boksiin ja kapteeni Harry Maguire täräytti pallon etukulmaan. Osuma oli Maguirelle ensimmäinen Mestarien liigassa.

Ja kukapa muukaan ottelun ratkaisi kuin Unitediin tänä vuonna palannut Cristiano Ronaldo. Portugalilainen supertähti nousi korkealle ja puski pallon 81. minuutilla rysään Luke Shaw'n keskityksestä.

Katso Cristiano Ronaldon iskemä voittomaali ylälaidan videolta.

Unitedin edellisessä Mestarien liiga -ottelussa Ronaldo viimeisteli 2–1-voittomaalin Villarrealia vastaan lisäajan viimeisellä minuutilla.

Manchester United nousi tuoreen voittonsa jälkeen F-lohkon keulille. Manchesterilaisilla on kolmen ottelun jälkeen kuusi pistettä, kun taas Villarreal ja Atalanta ovat neljässä pinnassa. Young Boysilla on lohkojumbona kolme pistettä.

Mestarien liigan keskiviikon otteluiden lopputulokset:

Barcelona – Kiovan Dynamo 1–0 (1–0)
RB Salzburg – Wolfsburg 3–1 (1–1)
Benfica – Bayern München 0–4 (0–0)
Chelsea–Malmö 4–0 (2–0)
Lille–Sevilla 0–0
Manchester United – Atalanta 3–2 (0–2)
Young Boys – Villarreal 1–4 (0–2)
Zenit–Juventus 0–1 (0–0)

Lue myös:

    Uusimmat