Kevään trendikkäin kampaus: Sotkuiset letit kruunaavat rennon tyylin

Lettikampaukset jatkavat riemukkaasti voittokulkuaan muodin viitoittamalla tiellä. Unohda kuitenkin tiukkaakin tiukemmat nutturat ja tip top -letit – tulevan kevään muodikkaimmat kampaukset tehdään löysin rantein ja hiuksia rohkeasti pörröttäen.

Viime vuonna nähtiin paljon 1920-lukua henkiviä kiharoita ja laineita. Vuoden 2014 kevätmuotiin kuuluvat puolestaan lettikampaukset, jotka saavat suosiolla olla suttuiset, rennot ja viimeistelemättömät.

Kevään avantgardistiset lettikampaukset huokuvat menneen ajan romantiikkaa: jätä etuhiukset vapaasti roikkumaan löysille korkkiruuvikiharoille tai pörrötä hiukset reippaasti ylöspäin, jotta lopputulos olisi sotkuisen näköinen. Letitä loput hiuksista taakse tai sivulle isoksi ja viimeistelemättämömäksi letiksi. Sotkuiset lettikampaukset suorastaan henkivät renesanssin aikaisten maalaisten ja talonpoikaintyttöjen silloisia kampauksia.

Lettikampauksissa on myös muotia kierrittää letit kruunuksi pään päälle mukaillen edesmennenyttä taidemaalari Frida Kahloa.

Kevät 2014: Lettikampaukset

Lue myös:

    Uusimmat