Mainos

Kevään sisustuksessa selkeitä linjoja ja luonnon inspiroimia kuoseja

Pieniä ja isoja iloja sisustukseen saat kätevästi Hobby Hallista. Alkukevään kalusteet ovat selkeälinjaisia ja helposti yhdisteltäviä. Sisustustekstiileissä ja -esineissä esiintyy runsaasti luonnon inspiroimia kuoseja. Tyylitellyt lehti-, oksa- ja kukkakuviot ovat pääosassa. Mustan, valkoisen ja harmaa hallitsemaa harmonista värimaailmaa piristää limenvihreä.

Kevään huonekaluissa suositaan pelkistettyjä linjoja. Kauden uutuuskalusteet ovat muotokieleltään skandinaavisen selkeitä: suorakaiteen muotoiset huonekalut ovat sulassa sovussa pyöreiden linjojen kanssa. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat mm. linjakkaat Helmi-kalusteet, jotka ovat kotimaista laatutyötä. Huolellisesti viimeisteltyyn huonekalusarjaan kuuluu mm. senkki, tv-taso sekä kaksi erilaista vitriinikaappia, joista toisessa on liukuovet. Yhdistämällä ne mustaan Jonas-kulmasohvaan tai kaksiosaiseen Herman-nahkasohvasettiin luot tyylikkään olohuonekokonaisuuden.

Modernia otetta ruokailutilaan tai keittiöön saat pelkistetyllä ruokailuryhmällä. Vaihtoehtoja on tarjolla sekä pieneen soppeen että avaraankin tilaan. Hobby Hallin Taika-ruokailuryhmä on ajanmukainen valinta olohuoneeseen tai isoon keittiöön. Koivurunkoiseen Taika-ryhmään kuuluu tilava pöytä ja kuusi tuolia. Voit valita pöydän kannen sekä tuolien istuinosat joko valkoisena tai mustana. Pienempään ruokailutilaan sopivat baaripöytä tai neljän hengen pöytä ja tuolit. Kaikki ovat saatavana joko pyöreänä tai neliskulmaisena. Väriä baaripöydän ympärille antavat oranssit ja vihreät baarijakkarat.

Kevät näkyy kattauksessa

Edullista kaunistusta kattaukseen saat Orvokki-astioilla, jotka on helppo yhdistellä yksivärisiin astiasarjoihin, esimerkiksi Iittalan Teema-astioihin. Orvokki-sarjaan kuuluu kulhot, salaattilautaset sekä mukit kuudelle. Sagaform Taste -astiasarjan osia miksaamalla saat toimivan astiaston tapas-, texmex- ja alkupalaruokien tarjoiluun. Näppärän muotoilun ansiosta tarjoilukulhot, -lautaset ja -vadit voidaan asetella houkutteleviksi tarjoilukokonaisuuksiksi. Värimaailma on valkoiseen yhdistettyä beigeä, liilaa, vihreää ja harmaata. Yhdistä värikkääseen kattaukseen perinteisistä viinipullosta vaikutteita saaneita Sagaform Pava -lasipulloja, jotka sopivat esim. kynttilänjaloiksi, maljakoiksi ja karahveiksi.

Luonto esillä sisustustekstiileissä

Luontoaiheiset kuosit ja sisustuselementit yhdistettynä yksivärisiin tekstiileihin tuovat iloa ja elinvoimaa kotiin. Ripusta ikkunaan uudet verhot. Kokeile keittiöön valko-vihreitä Koodi Saniainen -verhoja, joihin voit yhdistää saman sarjan istuintyynyt ja tyynynpäälliset. Koodi Lehti -paneeliverhoilla saat luonnonläheisyyttä makuu- ja olohuoneeseen. Kun yhdistät ne yksivärisiin paneeliverhoihin, saat rakennettua näyttävän kokonaisuuden useammasta paneeliverhosta.

Tyynynpäällisillä ja pienillä sisustuselementeillä uudistat helposti huoneen ilmettä. Levitä sängyn ja sohvan päälle runsaasti Koodi Koivu -tyynyjä sekä raikkaan värisiä Koodi Lehti tai Koodi-tyynynpäällisillä päällystettyjä tyynyjä. Väripilkuksi soveltuu ylellisen pehmeä Luhta Sammal -huopa.

Päivitä lakanat kevätkuoseihin!

Häivähdys vihreää väriä löytyy uusista lakanakuoseista. Hobby Hallin monipuolisessa lakanavalikoimassa on tarjolla kuoseja joka makuun – ajanhenkisistä luontokuvioista perinteisiin ruutuihin. Ihastu esim. Finlaysonin Kukinto -pussilakanaan, jonka kuviointi mukailee vanhojen opetustaulujen kasviaiheita. Kasveja ja perhosia näkyy myös Pioni Butterflies -pussilakanasetissä. Höyhenenkeveisiin uniin sinut tuudittaa valko-vihreä Luhta Sulka -pussilakanasetti, jonka raikas väritys enteilee jo kevättä.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja