Mainos

Kylpyhuone 2022 – Väriä, miellyttäviä mattapintoja, pyöreitä muotoja, huipputoiminnallisuutta ja puhdasta valoa

Mitä kuuluu kylpyhuoneeseen vuonna 2022? Ainakin väriä, pyöreitä muotoja, miellyttäviä mattapintoja, huippuunsa asti suunniteltua toiminnallisuutta sekä hifistelyä yksityiskohdilla.

Muodissa on myös kodinhoitohuone, se ei ole enää nurkkaan ahdettu vaatemyttykasa vaan tyylikäs, toiminnallinen ja kodin sisustukseen sopiva.

Valitse värisi

Sairaalan valkoinen, kylmän steriili kylppäri ei innosta, nyt pesutiloilta toivotaan väriä ja lämpöä.

Kylppäri on intiimi tila, johon väreillä ja materiaaleilla halutaan tuoda turvaa ja kodikkuutta. Erilaiset puupinnat ovat edelleen suosiossa ja ne sopivatkin pohjoismaiseen valoon ja sisustukseen vuodesta toiseen.

Selkeässä nousussa on rohkeampi värien käyttö, joskin perusvärejä yhdistetään nyt tyylikkäästi puu-, komposiitti- ja kivipintoihin. 70- ja 80-luvulta tuttu vastaväreillä leikittely ei houkuta, nyt valitaan aikaa kestävä sävymaailma, jossa värit kylpevät harmoniassa. Yhdessä luonnonvärien kanssa sininen, vihreä tai ruskea rauhoittuu ja tarjoaa miellyttävän miljöön peseytymiselle.

Tiedäthän, että voit valita koko kylpyhuoneen kalustekokonaisuuden samalla värillä: allaskaapin, peilin tai peilikaapin sekä kaikki säilytyskaapit. Me valmistamme kalusteet itse, joten voimme toteuttaa vakiovärien lisäksi kaikki NCS-väripaletin 1950 väriä toiveiden mukaisesti. Erikoisvärin saa sileisiin ja Country-ovimalliin.

Hiveltävän hienoa ultramattaa

Värit valitaan rohkeasti, mutta pinnat pidetään himmeänä. Tasojen tai tehostelaattojen kiiltopinnoilla vain korostetaan seesteistä tunnelmaa, mutta kalusteet ja laattojen kiiltoaste pidetään himmeinä.

Hiveltävän hienot ja koskettamaan houkuttelevat mattapinnat ovatkin vallanneet kylpyhuoneen. Kalusteissa ja tasoissa ultramatat värit syvenevät ja luovat lempeän tunnelman ympärilleen. Valo ei heijastele niiden pinnoilta, vaan hohkaa pehmeästi tilaan. Harmoninen kokonaisuus syntyy pitäytymällä samassa sävyssä, kaappi tai laatikosto ja taso samaa materiaalia.

Temalin kalusteissa Velvet-värit ovat nousseet kalustevärien kärkeen, eikä ihme. Niiden pinta luo hehkeän tunnelman kylppäriin. Mattapintaiset Velvet-värit greige, musta ja vaaleanharmaa ovat näyttävä, käytännöllinen ja kestävä valinta kylpyhuonekalusteisiin.

Voit valita Velvet-värit kaikkiin kalusteisiimme ja kaveriksi kestävän Polaris-tason. Se on hienostunut yhdistelmä ylellistä ulkonäköä ja huippuominaisuuksia. Polariksen pinta hylkii likaa eikä pienestä naarmuunnu. Polaris-valikoimaan kuuluvat kaikki Velvet-värit sekä musta, grafiitti ja sahara.

Pyöreää valoa

Pyöreät muodot ja kaarevat linjat sopivat erityisen hyvin kylpyhuoneen kantikkaiden kalusteiden ja laattojen seuraan.

Näyttävä emaloitu malja-allas on kylpyhuoneen keskipiste, jonka maljamainen muoto tekee pesuhetkestä seremoniallisen. Malja-altaiden ergonomia mukailee käsien luonnollista pesuasentoa ja antaa veden soljua kauniisti teräksen kovaa emalipintaa pitkin.

Täysikuun lailla loistava pyöreä valopeili luo uniikin tunnelman kylpyhuoneeseen. Valopeilin takaa heijastuva taustavalo luo tunnelmaa ja kaunis muoto viimeistelee kokonaisuuden.  Valopeilien eroavaisuus löytyy valon laadusta, kehyksen väristä ja paksuudesta. Valitse valopeili, joka tarjoaa kylpyhuoneeseen sopivaa 4 000 K puhdasta valoa.

Valikoimissamme on Lumi-, Halo-, Kajo- ja Hohto-valopeilit, joiden valonlähteenä toimii tehokas LED-nauha.  Valopelit ovat Temalin täydennystuotteita, jotka nimensä mukaisesti täydentävät omaa mallistoamme. Kuvassa musta Hohto-valopeili.

Himmennä hyväksi

Päivällä valossa ja illalla hämyssä.

Valoisa Temalin uutuus on Softlight-peilikaappi. Tämä kolmen valon peilikaappi (valolipan epäsuora valo, kasvovalaistus alaspäin sekä LED-allasvalo) tarjoaa pesupuuhiin täydellisen puhdasta valoa uudistetun ylälipan tekniikalla.

Softlight- peilikaappiin saa lisävarusteena myös langattoman katkaisijasäätimen, joka toimii sekä katkaisijana että himmentimenä. Liitettävissä myös Highlight-peilikaappiin.

Katse kodinhoitohuoneeseen päin!

Kodinhoitohuone on nyt osa kodin sisustusta, oli se neliöiltään pieni tai suuri. Sen toiminnallisuuteen panostetaan ja värit sekä materiaalit valitaan kodin tyyliin sopivaksi.

Arkinen vaatehuolto sujuu, kun houkutteleva tila kutsuu työhön, kaikella on paikkansa ja tarvittaessa kaiken saa piiloon kaappien kätköihin. Muodikkain kodinhoitotila ei näytä kodinhoitohuoneelta vaan se sulautuu kivasti kodin sisustukseen tai on integroituna kaappien kätköihin.

Kodin vaatehuoltoa hoidetaan unelmien tilavan ja näköalallisen kodinhoitohuoneen sijasta usein samassa tilassa kuin peseydytään. Ei niin pientä tai hankalaa kodinhoitokylpyhuonetta ole, ettei sitä hyvällä suunnittelulla ja sopivan kokoisilla kalusteilla saa sujuvaksi ja täyteen toiminnallisuutta.

Silityslauta-, siivouskaappi tai säilytyskorit kaiken kokoisiin kaappeihin, lue lisää kodinhoitohuonevinkeistämme.

Inhottavan ihana iv-kaappi ja muut hankalat paikat

Laajan mittavalikoiman ja optimoidun muotoilun ansiosta Temal on ahtaiden ja haastavien tilojen kalusteasiantuntija. Vähemmän syvillä kalusteilla luot lisää tilaa ja hyvällä muotoilulla säästytään myös mustelmilta: viistereunainen Mondo-allaskaappi vapauttaa tilaa ympärilleen ja valitsemalla vain 30 tai 40 cm syvä kaluste vapautuu ympärille tilaa toimia.

Tylsä, mutta täydellisen toimiva hankalan tilan ongelmanratkaisija on myös 130 cm korkea pyykki- tai hyllykaappi. Miten muuten ratkaisisit säilytystilan tarpeen katosta törröttävän ilmanvaihtokoneen alle?

Syvyysmittojen avulla voidaan ratkaista useita hankalien tilojen ongelmakohtia. Seinän patteri tai palomuuri, tasoa vähemmän syvien kalusteiden avulla saadaan kalusteet mukautumaan kokonaisuuteen niin että taso- ja työskentelylinja pysyvät linjassa.

Sitä samaa

Kylppärin metalliset osat ja tarvikkeet eli hana, suihku, suihkuseinän helat ja lattiakaivo valitaan nyt kaikki samaa sävyä.

Mattamusta ja lämpimät pronssin sävyt saavat huomion yksityiskohtiin ja luovat tyylikkään loppusilauksen kylppärin tyylille. Perinteinen kromi on suosittu ja sopii hyvin vaaleiden, pohjoismaisten värien seuraan tuoden niihin kivasti särmää.

Hifistelijä voi sisustaa metallipinnoilla tappiin tai tulppaan asti vaihtamalla vakiona olevan pohjaventtiilin ja ylivuotosuojan värilliseen. Mustalla tai valkoisella väriparilla voi korostaa tai häivyttää altaan ominaisuuksia. Metallinhohtoa altaaseen saa kullan- tai pronssinvärisellä pohjatulpalla tai ylivuotosuojalla. Tutustu altaiden lisätarvikkeisiin.

Me tarjoamme markkinoiden laajimman mittavalikoiman sekä mahdollisuuden toteuttaa uniikki, oman näköinen ja sopivan kokoinen kylpyhuone- tai kodinhoitokokonaisuus. Anna meidän auttaa, toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone! Varaa maksuton suunnitteluaika Sinun suunnittelijasi -suunnittelupalvelusta.

Kuvissa olevien tuotteiden värit saattavat poiketa todellisista väreistä painoteknisistä syistä.

Tietoa Temalista

  • Kaikki Temalin kalusteet on suunniteltu mitoitukseltaan ja materiaaleiltaan yhteensopiviksi: altaat, allaskalusteet, kaapit, laatikot, peilit ja peilikaapit valmistetaan samoista, laadukkaista ja kosteudenkestävistä materiaaleista.
  • Kalusteet valmistetaan Nakkilassa, altaat Järvenpäässä.
  • Kalusteissa on seitsemän vakioväriä. Lisäksi erikoistilauksesta saatavilla kaikki NCS-värikartan 1950 väriä.
  • Kaikilla peilikaapeilla on FI-sertifiointi, CE-hyväksyntä ja niiden suojausluokka on IP44.
  • Peilikaappien ja valaisimen valo on kylpyhuoneeseen sopivan puhdasta 4 000 K valoa.
  • Temalin kalusteilla on Suomalaisen Työn liiton myöntämä Avainlippu-hyväksyntä ja Design from Finland-muotoilumerkki.

Valitse kotimainen valmistaja. Henkilökohtainen palvelu, tuotteiden korkea laatu, pitkä takuuaika, pitävät toimitusajat ja varaosien saatavuus on taattu valmistajan varmuudella vuosienkin jälkeen.

www.temal.fi

Lue myös:

    Uusimmat