Kevään 2013 kutkuttava alusvaatemuoti: Romanttista retroa ja kiusoittelevaa pitsiä

Unohda liialliset krumeluurit ja suureelliset koristehärpäkkeet: vuoden 2013 kevään ja kesän alusvaatemuoti koostuu yksinkertaisista väreistä ja muodoista. Romanttisemman häivähdyksen antavat herttaiset neonsävyt sekä viekoitteleva pitsi.

Israelilaissyntyinen malli Bar Refaeli, 27, esittelee ranskalaisen Passionata-alusvaatemerkin kevään ja kesän 2013 uusia intohimon tuulia. Tulevana keväänä ei nähdä ainoastaan , vaan myös herttaisempia neonsävyjä, kuten nudea, taivaansinistä, smaragdinvihreää, keltaista ja vaaleanlilaa.

Lue myös:

Retromaisissa kuvissa Bar Refaeli esittää oikeaa amerikkalaista unelmaa: pin up -henkistä kotivaimoa, joka selviytyy arjen askareista hymy huulillaan, naisellisuutta uhkuen ja omaa kotiaan kunnostaen ja kunnioittaen. Alusvaatteiden ei ainoastaan tule näyttää hyvältä, vaan myös tuntua mukavalta – ja se lieneekin tämän kevään sanoma alusvaatteiden saralla.

Intohimon nimeen vannoma Passionata kannustaakin kantajiaan olemaan yllätyksellinen ja ehdottoman naisellinen. Mitä mieltä sinä olet: puhutteleeko kevään ja kesän 2013 alusvaatemuoti sinua?

Lue lisää kevään 2013 muodista:

AVA / Katri Koskinen

Lähde: Fashion-style.becomegorgeous.com, Passionata.com

Kuvat: Splash / Passionata

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja