Mainos

Kesäloma käyntiin suksilla – Lapissa pääsee loppuviikosta rinteeseen

Lapissa otetaan ilo irti runsaslumisesta alkukesästä, kun Saariselkä Ski & Sport Resort avaa viisi Iisakkipään rinnettä loppuviikosta laskettelijoille.

Euroopan pohjoisimpaan rinnekeskukseen pääsee laskettelemaan 8.-10. kesäkuuta.

Rinnekeskuksen toimitusjohtaja Jarmo Katajamaan mukaan ei ole epätavallista, että Iisakkipään rinteet ovat vielä tähän aikaan vuodesta lumenpeitossa. Harvinaista on kuitenkin se, että nyt lumisista rinteistä pääsevät nauttimaan innokkaat talviurheilijat.

– Se, että laskettelemaan pääsee niin, että hissi vielä ylös rinteeseen, on kyllä epätavallista. Esimerkiksi Norjassa ja Alpeilla on kesähiihtokohteita, niin nyt päästään kokeilemaan olisiko tällaiselle kiinnostusta myös kotimaassa, Katajamaa selittää MTV Uutisille.

Lunta riittää

Laskettelutempauksen onnistuminen ei ole ainakaan lumesta kiinni, sillä Katajamaan mukaan lumitilanne on rinteissä erinomainen.

– Lumen puolesta ei ole mitään ongelmaa, alkuviikoksi on luvattu jopa lisää lunta, joten pienellä säävarauksella haluamme tarjota tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden asiakkaillemme, Katajamaa kertoo rinnekeskuksen tiedotteessa.

Laskettelutapahtuma tarjoaa myös erityisen tilaisuuden päästä nauttimaan keskiyön auringosta, kun rinnekeskus pitää rinteet auki myös torstain ja perjantain välisenä yönä.

Katajanmaan mukaan kesäloman aloituksesta tulee tapahtuman myötä ikimuistoinen.

– Paljon on keskustelua riittänyt siitä, että ei se kesä tule. Kyllä se kesä tulee, pitää vain ottaa sukset jalkaan, niin pääsee nauttimaan kesäsäästä, Katajanmaa naurahtaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.