Kaikkien aikojen laskettelukesä! Kun lunta piisaa, Saariselkä avasi jälleen rinteensä – video näyttää, kuinka upeissa olosuhteissa

Kaikkien aikojen laskettelukesä! Kun lunta piisaa, Saariselkä avasi jälleen rinteensä – video näyttää, kuinka upeissa olosuhteissa 1:48
Katso videolta, miten upeat laskettelukelit Saariselällä on.

Saariselän hiihtokeskuksen talvikausi päättyi ennen aikojaan koronaepidemian vuoksi. Nyt Lapin runsaslumisen alkukesän ansiosta rinnekeskus jatkaa kautta 1.6. alkaen.

Poikkeuksellisen kevään päätteeksi Saariselän hiihtokeskuksessa pääsee laskettelemaan ainakin 3.6 asti. Avoinna ollaan säävarauksella ja laskettelemaan on mahdollista päästä niin kauan, kun kelit sen sallivat.

Asiakasmääriä rinnekeskuksessa on rajattu, ja ravintolapalvelut on keskitetty ulkoterassille. Huomioitavaa on, että rinteitä ei enää huolleta.

Rinnekeskuksen toimitusjohtaja Jarmo Katajamaa iloitsee, että vielä on mahdollisuus päästä rinteeseen. Asiakasmäärät ovat yllättäneet positiivisesti.

– Oikein mahtavaa. Kyllä on yllätys, että on näin mukavasti on tullut asiakkaita. Luulen, että mäessä on käynyt aamupäivän aikana noin 150 laskettelijaa, Katajamaa kertoo. 

Ugandassa pääsääntöisesti asuvat Sanni ja Asko ottivat myös kaiken ilon irti poikkeuksellisesta tilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat