Mainos

Kemiönsaaren ulosajo: Kaikki autossa olleet neljä miestä kuolivat – poliisilla aavistus kuljettajasta

Lauantaina Kemiönsaaressa sattuneessa auton ulosajossa kuoli kaikkiaan neljä miestä. Poliisi kertoi tänään neljännen henkilön kuolleen sairaalahoidossa.

Turma sattui lauantain vastaisena yönä Dragsfjärdintiellä. Oikealle kaartavassa ylämäessä auto oli ajautunut tieltä ajosuunnassaan vasemmalle puolelle pyörätien ja ojan yli ja osunut puuhun sekä pyörähtänyt katolleen.

Jo lauantaina poliisi tiedotti kolmen miehen kuolleen. Vakavasti loukkaantunut mies kiidätettiin sairaalahoitoon. Miehet ovat syntyneet vuosina 1982, 1990, 1996 ja 1974. Heistä kolme kuoli jo onnettomuuspaikalla. Neljäs loukkaantui vakavasti, ja hänet vietiin hoidettavaksi sairaalaan.

Poliisin mukaan henkilöauto oli suistunut tieltä ja osunut puuhun. Auto oli myös pyörähtänyt katolleen. Poliisin on arvioinut, että autolla on ollut erittäin kova nopeus onnettomuushetkellä.

Tutkinnanjohtaja Jan Storing kertoo, ettei poliisi vieläkään tiedä, kuka autoa ajoi.

– Minulla on aavistus asiasta, mutta ei tarkkaa tietoa. Auton omistajan perusteella voisi tietysti päätellä jotain, mutta jos seurue on ollut esimerkiksi ravintolassa, kuski on voinut vaihtua, Storing sanoo.

Poliisi selvittelee tutkinnassaan paitsi kuskia myös sitä, oliko joku uhreista juovuksissa. Storingin mukaan tulokset saadaan vasta myöhemmin, koska verinäytteet otetaan vasta ruumiinavauksen yhteydessä. 

Komisario Marko Luotosen mukaan on ilmeistä, että onnettomuusautoa ajettiin kovaa vauhtia. Paikalla on 60 kilometrin nopeusrajoitus. 

Hätäkeskus sai ilmoituksen tieltä ulosajaneesta ajoneuvosta pyhäinpäivänä aamuyöllä hieman ennen viittä. Onnettomuus oli kuitenkin tapahtunut jo aiemmin yöllä. Autossa olleet miehet olivat paikallisia ja 20–42-vuotiaita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.