Mainos

Keminmaalla kadonneen talon mysteeri alkaa ratketa – "Siinä on ilmeisesti ollut epätietoisuutta"

Viikonloppuna otsikoihin nousseen kadonneen keminmaalaisen omakotitalon mysteeri näyttää olevan selviämässä. Lapin poliisilaitoksen mukaan tapaukseen ei näillä näkymin liity rikosta.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun edesmenneeltä puolisoltaan tontin – ja oman käsityksensä mukaan myös tontilla sijainneen talon – Keminmaalta perinyt nainen matkusti paikalle. Nainen kertoi Iltalehdelle, että talo ja tontilla ollut vaja olivat syksyn tai talven aikana muuttuneet kasaksi lautoja.

Näkyvän mediahuomion saanut tapaus on saamassa luonnollisen selityksen. Rikoskomisario Miska Sillanpään mukaan asiasta poliisille ilmoituksen tehnyt nainen ilmeisesti omistaa kyllä tontin, mutta talo on kuulunut toiselle henkilölle.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että asiaan ei liity rikosta, eli tapaus ei olekaan niin raflaava kuin miltä vielä viikonlopun uutisista saattoi päätellä, Sillanpää kertoi MTV Uutisille maanantaina.

– Tontin omistaja on perinyt tontin mieheltään, ja siinä on ilmeisesti ollut epätietoisuutta siitä, että kuka rakennuksen omistaa. Vielä pitää muutama asia vahvistaa, mutta tällä hetkellä näyttää tältä. Ainakin henkilö, joka talon on mielestään omistanut ja on antanut purkamismääräyksen, on maksanut talosta kiinteistöverot viimeisten 25 vuoden ajan. Talo on ollut asumiskiellossa koko sen ajan, eli rahallista arvoa sillä ei ole ollut.

Sillanpään mukaan talo oli kauttaaltaan homeessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.