Mainos

Poliisi Keminmaalla "kadonneen" talon mysteeristä: Ei lainkaan tavatonta

Lapin poliisilaitos tutkii Keminmaalla erikoista omakotitalon ”katoamista”. Talon edesmenneeltä puolisoltaan perinyt omistaja hämmentyi saapuessaan paikalle, kun aiemmin paikalla seissyt rakennus oli raivattu matalaksi ja tontilta löytyi vain kasa lautoja. Myös pihavaja oli tuhottu.

Poliisi tutkii epäiltyä talon luvatonta purkua vahingontekona. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Miska Sillanpää kertoo, ettei äkkiseltään erikoiselta kuulostava tapaus ole lainkaan tavaton. Yllättäen hävinneiden rakennusten mysteerejä selvitellään poliisissa silloin tällöin.

Hänen mukaansa tapaukset saavat yleensä loogisen loppuratkaisun.

– Monta kertaa näissä tapauksissa on kyse joko kuolinpesän omaisuudesta, jota ei ole jaettu tai pitkään käyttämättömänä olleesta, riidanalaisesta mökistä.

– Tiedän tapauksia, joissa mökki on purettu ja osakas on tehnyt siitä rikosilmoituksen, mutta asioita selvitellessä on käynyt ilmi, että kaikki onkin tehty oikein ja lain mukaan.

Sillanpää kuitenkin painottaa, ettei Keminmaalla puretun talon kohtalosta voida toistaiseksi sanoa mitään varmaa.

– Vielä ei pystytä sulkemaan mitään pois. Mökin omistajuusjärjestelyistä ei ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa.

Tapauksen tutkinta on alkuvaiheessa ja poliisin on määrä kuulustella mökin omistajia mahdollisuuksien mukaan jo tämän päivän aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.