Kelsey, 19, halusi piristää itseään tekorusketuksella – lopputulos nauratti ja järkytti: "En todellakaan poistuisi kotoa sen näköisenä"

19-vuotias brittiläinen Kelsey Chambers joutui puhdistamaan ihonsa valkaisuaineella sen jälkeen, kun hän oli käyttänyt liian tummaa itseruskettavaa voidetta. Pieleen menneestä yrityksestä kertoo muun muassa Daily Mail.

Nuori nainen halusi piristää itseään koronaviruksesta johtuvien liikkumisrajoitusten aikana. Niinpä hän osti purkin St. Moriz Darker Than Dark -rusketusvoidetta, joka Daily Mailin mukaan on luultavasti maailman tummin tekorusketuksen sävy. Hän levitti voiteen iholleen ja antoi sen vaikuttaa tunnin verran.

Kelsey ei pitänyt vaaleasta ihostaan ja uskoi, että rusketus saisi myös hänen vaatteensa näyttämään yllä paremmilta. Lopputulos oli kuitenkin kaikkea muuta kuin onnistunut, sillä sävy oli aivan liian tumma Kelseyn iholle. 

– Kun tajusin, että olin aivan tumma, nauroin tuntikausia ja olin samalla järkyttynyt. En todellakaan poistuisi kotoa sen näköisenä, Kelsey kertoi Daily Mailille.

– Minun piti vain jatkaa pesemistä, kunnes se näyttäisi luonnolliselta

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sai värin pois vaarallisella keinolla

Kelsey yritti useaan kertaan hinkata väriä pois. The Sun kertoo, että hän onnistui siinä lopulta kylpemällä vedessä, jossa oli mukana hieman valkaisuainetta.  Monet asiantuntijat kuitenkin varoittavat, että tällaiseen ei pidä ryhtyä ennen kuin on keskustellut asiasta ihotautilääkärin kanssa.

Kaiken tämän jälkeen Kelsey sai ihoonsa palovammoja. Pieleen mennyt kokemus ei häntä pelästyttänyt. 

–  Käytän edelleen feikkirusketusta, mutta en niin paljon, ja kaikki sujuu paremmin.

Lue myös:

    Uusimmat