Kelly Osbourne ei saa värjätä hiuksiaan – työsopimus pakottaa pysymään violetissa!

Kelly Osbourne ei saa värjätä violetteja hiuksiaan kahteen vuoteen, vaikka hän haluaisikin päivittää tyyliäänsä.

Omalaatuisesta tyylistään tunnettu brittijulkimo Kelly Osbourne, 28, haaveilee vihreistä kutreista. Valitettavasti Osbournelle hiusten värjääminen ei ole aivan yhtä helppoa kuin kelle tahansa muulle – nainen on nimittäin allekirjoittanut työsopimuksen, joka velvoittaa häntä esiintymään harmaanvioleteissa kutreissaan vielä aiankin kaksi vuotta.

Siitä huolimatta, että haaveissa siintää vihertukka, ei nykyinenkään väri häiritse naista. Hän rakastaa uutta lempinimeään "queen of the granny girls", joka tarkoittaa löyhästi suomennettuna mummokutrien kuningatarta.

– Englannissa minua kutsutaan mummokutrien kuningattareksi ja rakastan sitä. Hiukseni ovat sekoitus harmaata, sinistä ja laventelia. Tämä väri on vaikea toteuttaa.

Hiushaaveidensa lisäksi Osbourne kertoo omituisesta tavastaan hamstrata Chanelin käsilaukkuja. Naisella on nimittäin niitä kotona lukemattomia, mutta hän ei koskaan käytä laukkuja, koska ei halua pilata rakkaittaan. Ne yksinkertaisesti vain tekevät Kelly Osbournen iloiseksi.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Female First, E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja