Kelly Osbourne: En edes haluaisi olla liian kaunis

Useat julkkikset kärsivät turhista ulkonäköpaineista. Kelly Osbourne on kuitenkin ottanut asiaan aivan toisenlaisen lähestymistavan – hän ei edes haluaisi olla liian kaunis.

Ozzy Osbournen tyttärenä tutuksi tullut Kelly Osbourne, 27,ei haluaisi olla liian kaunis. Tähden mielestä hyvin kauniille naisille luodaan liikaa paineita, eikä hän toivoisi itselleen samanlaista taakkaa kannettavakseen.

– Kun vain katsonkin minkälaisen paineen alla ystäväni Kim Kardashian tai Kate Moss elävät, en haluaisi ikinä olla kaunein tyttö huoneessa. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin täydellisyys, Osbourne sanoo.

Sitä vastoin hän toivoisi, että naiset olisivat armollisempia itselleen.

– Naiset ovat niin armottomia itselleen. Emme tunnista omaa kauneuttamme, koska olemme liian kiireisiä vertailemaan itseämme toisiin ihmisiin. Emme ole kaikki Gisele Bundcheneita tai Beyonce Knowleseja, mutta voin kertoa, että jopa kaikkein kauneimmat tytöt tuntevat olonsa joskus epävarmoiksi, Osbourne sanoo.

Osbournella on kuitenkin kokemusta ulkonäköpaineista. Vastikään 30 kiloa amerikkalaisen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman avulla laihduttanut tähti kertoo, että häntä kiusattiin lapsena ylipainon takia.

– Oli hyvin loukkaavaa tulla tuomituksi sillä tavalla, Osbourne sanoo.


Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja