Kelly Kalonji kertoo kauhunhetkestään viidakossa: "Iski ihan täysi paniikki"

Kelly Kalonji nähdään kisaajana Viidakon tähdet -ohjelmassa.

Viidakon tähtöset -formaatti tekee paluun uudistuneena TV5:lle, kun Viidakon tähdet -sarja käynnistyy televisiossa 4. syyskuuta alkaen. Ohjelmassa viidakkoseikkailuun heittäytyy  kymmenen julkisuudesta tuttua henkilöä, joista yksi on vuoden 2013 Miss Helsinki ja tosi-tv-tähti Kelly Kalonji.

Kalonji kertoo MTV Uutisille haaveilleensa ohjelmaan osallistumisesta aina siitä saakka, kun Viidakon tähtöset pyöri televisiossa.

– Kun tuli kutsu, niin ajattelin, että totta kai (lähden mukaan), eihän se niin paha voi olla lähteä viidakkoon, hän kertoo Viidakon tähdet -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Reissu ei kuitenkaan sujunut muitta mutkitta, sillä nainen joutui kohtaamaan viidakossa yhden pahimmista peloistaan. Hän oli tapahtumahetkellä tulossa suihkusta, kun ohjelmassa niin ikään kisaava Jeffrey Lawman huusi Kalonjia varomaan.

Katsoessaan ylöspäin Kalonji näki, että hänen päänsä yläpuolella oli valtava käärme.

– Minulla iski ihan täysi paniikki. Minulla on kaikenlaisia eläimiin liittyviä pelkoja, hän kertaa.

Käärmeen huomattuaan kisaajat puhalsivat saman tien torveen ja hälyttivät paikalle apua. 

– En muista siitä hetkestä mitään, mutta muistan sen, että seuraavana yönä en pystynyt nukkumaan ja halusin vaan lähteä pois viidakosta, hän sanoo ja lisää, että on nähnyt tilanteesta painajaisia vielä jälkikäteenkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kalonjilla on edessään mielenkiintoinen syksy. Erilaisten työkuvioiden lisäksi hän paljastaa palaavansa koulunpenkille. Hän ei vielä toistaiseksi paljasta, mikä ala on kyseessä.

– Se jää nähtäväksi, hän nauraa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat