Kelly Clarkson esitteli perheen uuden tulokkaan – vastasyntyneen onnellisuus ikuistettiin herkkään kuvaan

Laulaja Kelly Clarkson synnytti toisen lapsensa viime viikolla vaikean raskauden päätteeksi. Nyt hän on paljastanut vauvan kuvan Twitterissä.

Kaikkien aikojen ensimmäisen American Idol -voittajan Kelly Clarksonin haave toisesta lapsesta toteutui huhtikuussa. Clarkson  jakoi ensimmäisen kuvan vastasyntyneestä pojastaan sunnuntaina Twitterissä.

– Tavatkaa Remy! Meidän perheen uusin jäsen, Clarkson kirjoitti twiitissään  kuvan yhteydessä.

“Remyeli Remington Alexander Blackstock on Clarksonin toinen lapsi. Clarksonilla ja hänen miehellään Brandon Blackstockillaon ennestään yksi yhteinen lapsi, tytärRiver Rose, joka täyttää pian kaksi vuotta.

River Rosen syntymän jälkeen Clarksonin painosta uutisoitiin laajalti mediassa. Clarkson  näpäytti arvostelijoita osuvasti tuolloin Parade-lehden haastattelussa. 

– Minua sanotaan lihavaksi kaiken aikaa, joten en malta odottaa, että minulla on siihen vihdoinkin muukin syy kuin se, että kaikki vain ovat törppöjä, nainen heitti.

 Clarkson on myös kertonut CBS Newsin haastattelussa, että Remington saattaa jäädä parin viimeiseksi lapseksi, sillä hänellä on ollut vaikeuksia molempien raskauksien kanssa. Clarkson kärsi muun muassa voimakkaasta pahoinvoinnista.

Lue myös:

    Uusimmat