Mainos

Kelly Clarkson avautuu itsemurha-aikeistaan: "Kun olin todella laiha, halusin tappaa itseni"

Kelly Clarkson avautuu kamppailustaan minäkuvansa kanssa. 

Yhdysvaltalainen poptähti Kelly Clarkson paljastaa miettineensä itsemurhaa uransa synkimmillä hetkillä.

– Kun olin todella laiha, halusin tappaa itseni. Olin onneton, sisältä ja ulkoa, neljän vuoden ajan elämässäni. Mutta kukaan ei välittänyt, koska esteettisesti olin sellainen kuin odotettiin.

35-vuotias Clarkson, joka on puhunut paljon eri vartalotyyppien hyväksymisestä, kertoo että hän ajoi kehonsa äärimmilleen ja kuntoili jatkuvasti.

– Se oli synkkää aikaa minulle. Ajattelin, että ainut keino päästä pois oli lopettaa. Tuhosin polveni ja jalkani koska ainut mitä tein, oli laittaa kuulokkeet korville ja juosta. Olin salilla koko ajan.

Poplaulaja kertoo, että vuonna 2007, kun hän julkaisi albuminsa My December hän alkoi muuttaa tapojaan ja ajatusmaailmaansa. Hän kertoo olleensa negatiivisten ihmisten ympäröimä, joiden seurasta hän pyristeli eroon.

Clarkson on nyt naimisissa Brandon Blackstockin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta: 3-vuotias River-Rose ja 1-vuotias Remington Alexander. Laulaja on myös miehensä kahden vanhemman lapsen, Sethin ja Savannahin äitipuoli.

Laulaja puhui hiljattain siitä, että perusteellinen keskusteleminen itsetunnosta ja -varmuudesta hänen vanhempien lastensa kanssa on ehdottoman tärkeää.

– Sanoin heille, että "kerrotte heti äidille, jos joku tekee jotain sopimatonta". Itseään täytyy puolustaa. Olen sitä mieltä että täytyy lasten mieliin täytyy iskostaa ajatus siitä, että jos jokin on väärin itseään täytyy puolustaa tai asiasta pitää puhua. 

Clarksonin mielestä on ehdottoman tärkeää, että lapset kasvatetaan yksilöiksi, jotka auttavat kehittämään yhteiskuntaa. 

Lähde: People 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.