Kuollut sika molskahti helikopterista keskelle uima-allasta – miljonääri ja hänen mallivaimonsa joutuivat sairaan pilan kohteeksi

Argentiinalainen tekstiilipohatta Federico Alvarez Castillo joutui mallivaimonsa Lara Bernasconin kanssa sairaan kepposen kohteeksi tammikuun alkupuolella.

Pariskunta oli perheineen viettämässä aikaa lomahuvilallaan Uruguyan Jose Ignaciossa, kun he kuulivat ulkoa kamalaa meteliä.

Huvilan ylle lensi helikopteri ja sen kyydistä pudotettiin kuollut sika suoraan heidän uima-altaaseensa.

Tilanne on tallentunut videolla ja siitä näkee, kuinka eläin putoaa suoraan keskelle uima-allasta.

Tapauksesta nousi kohu

Video on lähtenyt leviämään valtavaa vauhtia sosiaalisessa mediassa. Tapausta on myös ruodittu laajalti ketevision keskusteluohjelmissa jos jonkinlaisten raatien voimin.

Monet videon nähneet uskovat, että Castillolla itsellään on sormensa pelissä, sillä video on kuvattu suoraan heidän uima-altaansa vierestä.

60-vuotias Etique Negra -muotimerkin omistaja on kuitenkin ilmaissut olevansa tilanteesta raivoissaan. Hän avasi sanaisen arkkunsa aiheesta sosiaalisessa mediassa. Alvarez Castillo totesi, että hän on perheineen joutunut vandalismin uhriksi eikä hänellä ole mitään tekemistä asian kanssa.

– Olimme sisällä kodissamme ja kuulimme puutarhasta kamalaa meteliä. Kun menimme ulos katsomaan, niin näimme vastenmielisen näyt, joka johtui meitä kohtaan tehdystä todella sairaasta pilasta, hän kommentoi tiukasti.

"He grillasivat ja söivät sen"

Mutta oliko kyseinen eläin kuitenkaan sika? Castillon Lara-vaimo on nimittäin sanonut julkisuuteen, että kyseessä olisi ollut lammas.

Poliisia ei heti pyydetty selvittämään asiaa, joten viranomaisille ei ole medialähteiden mukaan varmuutta siitä, oliko altaaseen pudotettu eläin sika vai lammas.

Tekstiilipohatta on päättänyt saada pilan tekijät selville. Tapahtunutta tutkii tällä hetkellä syyttäjä Ana Dean. Myös hän kertoo El Pais -lehdelle, että kyseessä saattoi olla sika, mutta eläimestä ei kuitenkaan ole varmuutta, koska tieto asiasta tuli niin myöhään. Myöhään sen vuoksi, että kyseistä eläintä ei voi enää tutkia.

– He poistivat sen altaasta, grillasivat sen ja söivät sen, syyttäjä kertoo sekä El Paisille.

Tekijästäkin on saatu mahdollisesti jo jotain vihiä. Miljonäärin kotimaassa Argentiinassa on huhuttu, että pilan takana olisi toinen paikallinen businessmies Pacha Cantón. Tätä tietoa viranomaiset eivät ole kuitenkaan vahvistaneet.

Lähteet: TN, El Pais, Página 12

Lue myös:

    Uusimmat