Kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula julkaisi tunteikkaan päivityksen – ylistää vaimoaan parin hääpäivänä

Hävettääkö Jari"Bull"Mentulaa, jos oma lapsi saa kaupassa raivarin? Kehonrakentaja kertoo, mitä isyys on opettanut hänelle 7:39
Hävettääkö Jari "Bull" Mentulaa, jos oma lapsi saa kaupassa raivarin? Kehonrakentaja kertoo, mitä isyys on opettanut hänelle

Tunnettu kehonrakentaja Jari Mentula julkaisi romanttisen kuvan Instagramissa.

Kehonrakentajana tunnettu Jari "Bull" Mentula avioitui viisi vuotta sitten rakkaan Maruzella-vaimonsa kanssa. Hääpäivänsä kunniaksi Mentula jakoi Instagram-tillilään tunteikkaan kuvan.

Herkässä kuvassa juuri avioitunut pari tanssii toisissaan kiinni. 

– 7.7.2016 sanoin tahdon. 5 vuotta on aikaa siitä kulunut ja siihen on mahtunut paljon! Tänä päivänä 5 vuoden jälkeen tahdon enemmän kuin koskaan aiemmin. Kiitos kun saan olla juuri se mikä olen ja saan elää unelmaani kanssasi. Hyvää hääpäivä rakas vaimoni, hän kirjoittaa sydämien kera. 

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2016 Kreikassa Ateenan lähistöllä. Miehen Instagram-postauksen kommenttikenttään sateli onnentoivotuksia. 

– Sanoit niin kauniisti. Vaimosi on onnekas nainen, eräs julistaa. 

Mentulan ja hänen vaimonsa Maruzella Mentulan toinen yhteinen lapsi syntyi viime vuoden helmikuussa. Parin esikoinen Romeo syntyi kesäkuussa 2017. Maruzella Mentulalla on lisäksi Ronja-tytär edellisestä suhteestaan.

Mentula on jakanut Instagramissa myös aiemmin hempeitä kuvia perheonnestaan.

Lue myös:

    Uusimmat