Kehonkielenasiantuntija: Tällaisella eleellä herttuatar Meghan kontrolloi prinssi Harrya

6:37
Näin kuninkaallisasiantuntija arvioi viime vuonna, miltä herttuaparin tulevaisuus todella näyttää.

Herttuatar Meghanin hienovarainen ele viestittää selkeän toiveen.

Herttuatar Meghanin kehonkielestä on ele, jolla hän viestittää prinssi Harrylle haluavansa poistua keskustelusta.

Kehonkielenasiantuntija Jesus Enrique Rosas on analysoinut herttuataren käytöstä useissa eri tilaisuuksissa, joiden perusteella hän on luonut analyysin tämän käyttäytymisestä. Rosasin analyysi on nähtävillä YouTubessa.

Esimerkkitapauksessa Meghanin nähdään laittavan kätensä Harryn selälle, jolla herttuatar viestittää haluavansa irtautua keskustelusta. Tapaus on kuvattu Kansanyhteisön päivänä (Commonwealth day) vuonna 2019. 

– Hän katsoo suoraan Harryyn ja se on olennaista. Yleensä, kun puhuvan henkilön keskeyttää, ihminen pyytää anteeksi, Rosas analysoi.

Meghan ei kuitenkaan katso keskustelukumppaneita saati pyydä anteeksi. Tilanteen seurauksena Harry lopettaa asiantuntijan mukaan lauseensa kesken ja hänen kasvoillaan käy nopeasti kauhistunut ilme. Lopulta prinssi pyytää keskustelukumppaniltaan anteeksi ja poistuu tilanteesta Meghanin kanssa.

– Hän tietää jo, että kun Meghan lähestyy häntä tietyllä tavalla ja koskettaa häntä tietyllä tavalla, hänen pitäisi käyttäytyä tietyllä tavalla, asiantuntija kommentoi.

Rosasin mukaan Meghan käyttää kyseistä elettä usein. Esimerkiksi sama ele nähtiin noin viikko sitten, kun pariskunta osallistui Salute to Freedom -gaalaan.

Herttuatar Meghanilla on ollut ylä- ja alamäkensä kuninkaallisen perheen ja Britannian lehdistön kanssa, minkä johdosta hän on tehnyt selväksi, ettei aio matkustaa Britanniaan lähitulevaisuudessa. Harryn on kerrottu kunnioittavan vaimonsa päätöstä, vaikka se tarkoittaakin, että hän ei voi ottaa perhettään mukaan matkoilleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja