Keanu Reeves paljasti salaisen haaveensa – tätä roolia tähtinäyttelijä olisi aina halunnut tulkita: "Se on liian myöhäistä"

Keanu Reeves on tehnyt useita legendaarisia roolitöitä, mutta yksi puuttuu miehen mukaan hänen repertuaaristaan.

Näyttelijä Keanu Reeves, 55, tunnetaan useista legendaarisista roolisuorituksistaan, kuten esimerkiksi roolitöistään Matrix- sekä John Wick -elokuvasarjoissa. Hiljattain Reeves kuitenkin paljasti roolityön, joka on hänen salainen haaveensa jo pitkään. 

Ollessaan näyttelijäkollega Alex Winterin haastateltavana Andy Cohen's SiriusXM -ohjelmassa Reeves paljasti halunneensa aina esittää supersankari Wolverinea. 

– Se ei ole liian myöhäistä. Ei ole liian myöhäistä Keanulle esittää Wolverinea. Aion nyt vain jättää tämän tähän, Winter totesi Reevesin vastauksen kuullessaan. 

Päätään pudistellut, tilanteelle nauranut Reeves oli kuitenkin eri mieltä. 

– Se on liian myöhäistä. 

– Olen sinut asian kanssa. 

Näyttelijä Hugh Jackman on nähty tunnetusti Wolverinen roolissa 2000-luvun X-Men-elokuvissa sekä vuoden 2017 elokuvassa Logan. Jackmanin sijaan roolissa oli alunperin tarkoitus nähdä Dougray Scott, joka ei kuitenkaan voinut loppujen lopuksi roolityötä tehdä, sillä elokuvan tuotanto meni päällekkäin Mission Impossible – Vaarallinen tehtävä II -elokuvan kanssa. Ennen kuin Scottin kiinnitys Wolverineksi jouduttiin perumaan, halusi elokuvan tuotanto rooliin varasuunnitelman. 

Tässä kohtaa esiin astui Jackman, jonka mukaan hänen koe-esiintymisensä roolia varten kesti noin 20 sekuntia. 

– Se ei ollut paljoa pidempi, Jackman on kertonut tilanteesta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat