Käyttäjien toiveet on kuultu: Snapchat uudistaa jälleen sovellustaan – nämä kaksi ominaisuutta palaavat ennalleen

4:53

Snapchat kertoo uudistavansa jälleen sovellustaan ja palauttavansa ennalleen kaksi käyttäjien mielipiteitä jakanutta ominaisuutta. Aiheesta kertovat The Verge ja Metro.

Korvaavatko hymiöt ja emojit kohta sanat? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Viime vuoden lopulla Snapchat julkaisi sovelluksen suurimman uudistuksen, joka poisti kuvapalvelusta tutun Tarinat-sivun kokonaan ja nosti Discover-sivun paljon merkittävämpään osaan. Jopa reilu miljoona käyttäjää suivaantui uudistuksesta ja päätyi allekirjoittamaan vetoomuksen sovelluksen palauttamiseksi entiselleen.

Täysin ennalleen nuorten suosikkisovellus ei kuitenkaan ole palaamassa, mutta kaksi käyttäjien mielipiteet eniten jakanutta ominaisuutta muuttuvat entiselleen. Jatkossa Snapchat aikoo jälleen järjestää snapit ja viestit kronologiseen järjestykseen. Tällä hetkellä snapit on järjestetty sen perusteella, mitä käyttäjän oletetaan todennäköisimmin haluavan nähdä.

Sen lisäksi myös ystävien Tarinat löytyvät jälleen sovelluksen oikealta puolelta, kuten entisessä Snapchatissa. Palveluun on tulossa myös uusi Subscriptions-sivu, josta käyttäjät voivat etsiä entistä helpommin suosittujen tekijöiden ja julkaisijoiden Tarinoita.

Snapchatin mukaan uudistukset ovat nyt saatavilla "suurimpaan osaan" iOS-sovellusversioista. Vielä ei ole tietoja, milloin päivitys on tulossa Android-laitteisiin.

Lähteet: The Verge, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja