Käytätkö seksilelua, jossa on kaukosäädin? Saatat vahingossa yllättää naapurisi

Monessa modernissa seksilelussa on mukana kaukosäädin. Kerrostaloasunnossa asuville tiedoksi: kaukosäätimen kantama voi olla hyvin, hyvin pitkä.

Päälle, pois, kovempaa, hiljempää. Hieroo, ei hiero. Kuuntelee musiikkia, ei kuuntele.

Hieromasauva ei enää ole pelkkä kauniisti muotoiltu puikula yöpöydän laatikossa. Nykylaitteissa on useita erilaisia ominaisuuksia.

Laitteita on pilvin pimein: vibraattoreihin voi soittaa ja klitoriskiihotin ottaa käynnissä ollessaan rytmin taustalla soivasta musiikista. Uusinta uutta ovat pariskuntatuotteet, joita voi käyttää yhdessä: nainen asettaa hieromalaitteen alapäähänsä, ja sitä voi käyttää seksin aikana.

Monessa modernissa laitteessa on mukana kaukosäädin. Syykin on selkeä: koska laite asetetaan alapäähän, sen säätäminen "kesken kaiken" on hankalaa. Joissain malleissa kaukosäädin myös värisee.

– Aiemmin kaukosäädin ei aina toiminut, koska kun se laitetaan alapäähän, tulee massaa väliin. Jenkeissä tuotteita palautettiin, koska kun ihminen on siellä iso, hän on iso. Nykyisin kantama on todella vahva. Nykyasunnoissa on kahden asunnon välissä kymmenen sentin seinä, niin tämähän menee suoraan läpi siitä. Voi miettiä, kuka pettää ketä, ja kenen kanssa, Anne Keränen erotiikkaliike SinCity.fistä kertoo kädessään pitelemästään laitteesta.

Kaikki saman sarjan laitteet toimivat samalla taajuudella, ja kantama on parhaillaan kymmeniä metrejä. Eroottisen seikkailun keskellä voi siis vahingossa yllättää vaikka kaverinsa.

Niinkin on käynyt.

– Kaksi miestä osti joululahjaksi naisilleen kumpikin samanlaisen kauko-ohjattavan laitteen. He menivät kapakkaan ja ottivat nämä mukaan. Myöhemmin he tulivat kertomaan, että heillä oli ollut todella hauskaa: en ollut muistanut sanoa, eivätkä hekään olleet huomannet, että taajuus on molemmissa laitteissa sama. Naiset olivat tanssilattialla ja miehet käyttivät kaukosäädintä. Onko se virtuaalista pettämistä? Olen muistanut sanoa tästä aina sen jälkeen! Keränen muistelee.

Treenaa ensin!

Hienoimpiakaan teknisiä laitteita ei osaa käyttää ilman harjoittelua. Kaukosäätimien käyttöä on pakko harjoitella pari kertaa – varsinkin, jos tuotetta käyttää kumppaniinsa.

– Jos lähtee heti niin, että vain laittaa sen päälle, metsään menee. Kun nainen lähenee orgasmia, hän saattaa tarvita intensiivisempää pörinää, mutta monilla se on toisin päin: mitä lähemmäs tullaan huippua, sitä vähemmän tarvitaan. Siksi näitä täytyy opiskella. Mutta mikä olisi hauskempaa kuin harjoitella?


Lue myös:

    Uusimmat