Ihmiset ovat tänään kuluttaneet loppuun kaikki uusiutuvat luonnovarat, joita maapallo voi vuodessa tuottaa. Jokaisen tulisikin miettiä keinoja kulutuksensa hillitsemiseksi. WWF Suomen mukaan yksittäiselle ihmiselle helpoin tapa vähentää maapallolle aiheuttamaansa kuormaa on esimerkiksi ruokahävikin vähentäminen.
Ruokahävikki on tunnetusti suurta ravintoloissa. Luonnonvarakeskuksen mukaan Suomen ravintoloissa ruokahävikki on 75–85 miljoonaa kiloa vuodessa.
Tämän ovat kokeneet omakohtaisesti ravintoloissa vuosia työskennelleet Carlos Henriques, Luka Balac ja Albert Franch Sunyer.
Siksi kaverukset päättivät perustaa oman ravintolan, jonka idea perustuu ruokahävikin minimointiin kaikin keinoin. Helsinkiläinen ravintola Nolla avasi ovensa helmikuussa.
Lue myös: Tässä ovat maailman suurimmat tuhlurit: 10 eniten luonnonvaroja kuluttavaa maata

