Kaupunki vaati 6000 euroa sairasta lastaan hoitaneelta Elinalta: Brother Christmas riensi apuun

Elina Halmeen päivä sai tänään iloisen käänteen sen jälkeen, kun mediassa oli uutisoitu hänen kiperästä tilanteestaan Vantaan kaupungin kanssa.

Halmeen tyttärellä todettiin 2,5 vuotta sitten syöpä ja Elina jäi hoitamaan lastaan kotiin. Vantaan kaupunki alkoi vaatia rankan syöpätaistelun keskellä olevalta äidiltä 6000 euron tukia takaisin, joita oli kaupungin näkemyksen mukaan maksettu liikaa.

Aihe on selvästi herättänyt tunteita ja ihmiset haluavat auttaa. Tunnettu hyväntekijäkin lähti välittömästi liikkeelle.

-Brother Christmas otti minuun nopeasti yhteyttä. Hän kertoi saaneensa 17 eri yhteydenottoa aiheeseen liittyen. Hän tuli illalla käymään kotonamme ja hänellä oli Legoja mukanaan.

Mutta mukanaan hyväntekijällä oli myös hieno sanoma: ”Huoli pois, sinun ei tarvitse enää huolehtia rahojen takaisinperinnästä. Se on hoidossa”.

Halme toteaa, että häneltä lähtivät sanat suusta.

-Miten niin, olen taistellut kaupungin kanssa monta vuotta, Halme kertoo kysyneensä.

-Helppo juttu, se on hoidettu, takana on apujoukkoja, totesi Brother Christmas.

Halme kertoo, että tilanne tuntuu uskomattomalta.

-On ollut kyllä todella hieno päivä. En aamulla arvannut millainen lumipallo tästä julkisuudesta lähtee vierimään. Toivottavasti tällaiset asiat herättelevät viemään asioita oikeaan suuntaan.

Julkisuuden myötä myös Vantaan kaupungista otettiin Halmeeseen yhteyttä. Halmeelle kerrottiin, että kaupunki voi harkita takaisinperinnän kohtuullistamista.

Lue myös:

    Uusimmat