Kaunarit-tähti teki aikoinaan ei-toivotun tempun muusikko Waldon autossa: "Enhän minä nuorena kohteliaana poikana kehdannut sanoa mitään"

Waldo on laittanut suomalaiset tamppaamaan jo 30 vuoden ajan 9:20
Waldo on laittanut suomalaiset tamppaamaan jo 30 vuoden ajan

Muusikko Marko Reijonen eli Waldo sai elää melko poikkeuksellisen nuoruuden tunnettujen maailmantähtien keskellä.

Waldo’s People -yhtyeen solisti, Waldo-taiteilijanimellä tunnettu ysäritähti Marko Reijonen vieraili sunnuntaiaamuna Huomenta Suomen haastattelussa. Haastattelussa juteltiin paitsi Waldon musiikkiurasta, myös maailmantähdistä, joita hän tapasi paljon nuoruudessaan.  

Waldon isä Heikki "Hessu" Reijonen toi aikoinaan muun muassa yhdysvaltalaisnäyttelijän David Hasselhoffin sekä useita Kauniit ja rohkeat -sarjan tähtiä Suomeen. Waldo toimi usein autonkuljettajana isänsä Suomeen tuomille maailmantähdille. Näin oli myös silloin, kun nyttemmin jo edesmennyt Kaunarit-tähti Darlene Conley vieraili Suomessa. Conley esitti Kaunareissa Sally Spectran roolia.

– Kävin poimimassa hänet Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja isoine tukkalaitteineen hän sitten tuli siihen pelkääjän penkille, Waldo alusti.

Waldolla oli tuolloin allaan uudenkarhea farmari-Volvo. Autoon päästyään Kaunarit-tähti pisti tupakaksi mitään kyselemättä. 

– Hän pössytteli siinä sen tupakan loppuun ja tumppasi autoni sisämatolle! Enhän minä nuorena kohteliaana poikana isolle tähdelle kehdannut sanoa mitään. En avannut edes ikkunaa, hän kertoi.

Yllä olevalla videolla Waldo muun muassa kertoo toisesta erikoisesta tilanteesta, joka sattui David Hasselhoffin kanssa. Alla olevalla videolla muusikko puolestaan johdattelee juontajat japanilaisten makujen maailmaan.

Waldo johdattelee juontajat japanilaisten makujen maailmaan 8:47
Katso video: Waldo kertoo elämästään ja johdattelee juontajat japanilaisten makujen maailmaan 

Lue myös:

    Uusimmat