Kaunareiden hurjat käänteet kauhistuttavat – näin hahmoja on koeteltu vuosien varrella

Kauniit ja rohkeat -sarjan hahmot käyvät läpi jatkuvasti hurjaakin hurjempia käänteitä. Näin suosikkihahmoja on koeteltu vuosien varrella.

Jo lähes 30 vuotta televisiossa pyörinyt Kauniit ja rohkeat -saippuasarja on tunnettu juonitteluistaan, selkäänpuukotuksistaan ja kolmiodraamoistaan.

Pienen kiusanteon lisäksi sarjan hahmot joutuvat varsin usein suoranaiseen hengenvaaraan toistensa pahansuopien suunnitelmien vuoksi. Los Angeles on myös varsin onnettomuusaltista aluetta, mikäli Kaunareiden tapahtumia katsotaan.

Kaikesta huolimatta useimmat hahmot porskuttavat hengissä edelleen, vaikka joillekin onkin jouduttu heittämään hyvästit. Muistatko vielä nämä tapaturmat?

Eric Forrester

Forresterien klaanin pää Eric on kokenut kovia vuosien aikana. Mies on muun muassa ollut auto-onnettomuudessa, saanut polvesta nivusiinsa vaimoltaan Stephanielta ja sokeutunut hetkellisesti kirjahyllyn kaaduttua hänen päälleen.

Miestä on koeteltu myös rankemmin: hän sai lievän sydänkohtauksen ollessaan poreammeessa, selvisi täpärästi lento-onnettomuudesta ja kuoliaaksi jäätymiseltä Grönlannissa sekä vaipui koomaan tultuaan Pamela Douglasin myrkyttämäksi. 

Stephanie Forrester

Stephanie Forrester oli yksi sarjan ahkerimmista juonittelijoista, mutta nainen sai myös itse ottaa iskuja vastaan.

Stephanie kärsi muun muassa lievästä halvauksesta ja sen tuomasta muistinmenetyksestä, kahdesta lisähalvauksesta saatuaan kuulla Brooken ja Thornen suhteesta ja menettänyt useasti tajuntansa stressin uuvuttamana.

Sheila Carter teki kaikkensa Stephanien kukistamiseksi: Sheila myrkytti Stephanieta hitaasti elohopealla, ampui tätä ja yritti hukuttaa hänet uima-altaaseen. Myös Storm Logan on ampunut Stephanieta ja kerran Stephanie tuli melkein heitetyksi alas parvekkeelta. 

Lukuisten murhayritysen sijaan naisen kohtaloksi koitui kuitenkin lopulta keuhkosyöpä, josta naisen onnistui kerran toipua. Syöpä kuitenkin palasi lopulta vieden Stephanien hengen lopullisesti.

Brooke Logan

Brooke on hoitanut oman osansa muiden päänmenoksi juonittelusta, mutta helppoa naisella itselläänkään ei ole ollut.

Brooke on tuupattu ikkunan läpi, häntä on kuristettu, läpsitty ja lyöty nyrkillä. Hän on myös kärsinyt alkoholismista, joutunut lento-onnettomuuteen ja auto-onnettomuuteen, melkein hukkunut ja nääntynyt nälkään ja saanut keskenmenon. Sheila Carter on ampunut häntä ja Stephanien tiedustelijakseen palkkaama Andy Johnson raiskasi naisen. 

Ridge Forrester

Ridge on säilyttänyt henkensä sarjassa jo vuosikymmenien ajan, vaikka miehen sairaskertomusta muistellessa sitä ei uskoisi.

Ridge sai luodin päähänsä hänen veljensä Thornen ammuttua tätä ollessaan alkoholin ja lääkkeiden vallassa. Hän on myös sokaistunut Forresterien laboratoriossa sattuneen räjähdyksen voimasta ja melkein paleltunut kuoliaaksi jäätyään ansaan kaivoskuiluun. Verta vuodatettiin myös, kun Ridgen niskavaltimo aukesi hänen kaaduttuaan miekkaan Massimon toimistossa.

Sheilan kidnapattua Ridgen hän putosi uunikuiluun ja hänen oletettiin kuolleen. Hän on myös saanut stressiperäisen sydänkohtauksen ja menettänyt muistinsa pudottuaan Persianlahteen.

Taylor Hayes

Taylor Hayes on lääkäri, mutta on joutunut tohtoroitavaksi itsekin useita kertoja.

Taylor on melkein paleltunut hengiltä Big Bearin mökillä jäätyään sinne satimeen maanjäristyksen jälkeen. Hän on myös polttanut naamansa sytytettyään vahingossa yöpukunsa tuleen, tullut Sheila Carterin ampumaksi, sairastanut tuberkuloosin ja melkein kuollut synnytyksessä ja lähes menettänyt henkensä lento-onnettomuudessa.

Taylor on myös kärsinyt masennuksesta ja alkoholismista.

Kauniit ja rohkeat jatkuu tänään maanantaina 31.8. uusin jaksoin klo 17.25 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja