Kaulukset varastivat huomion Olivia Munnin asussa – katso kuvat

Näyttelijä Olivia Munn on ominut taidokkaasti tulevan kevään kuumimmat trendit: näyttelijätär näyttäytyi merimies-henkisessä asussa, jossa katseenvangitsijana toimivat kaulukset.

Vanity Fairin ja Juicy Couturen juhlissa Los Angelesissa viihtynyt näyttelijä Olivia Munn, 32, osoitti tuoreimmalla asuvalinnallaan olevansa erityisen trenditietoinen nainen.

Olivia Munn oli sonnustautunut tummansiniseen lyhyeen mekkoon, jota koristivat leveät vaaleat kaulukset. Merimies-look on tänä keväänä hyvin trendikäs ja näyttelijätär onnistui toteuttamaan trendikkään lookin moitteettomasti. Tänä keväänä trenditietoisimpien yllä tullaan näkemään myös paljon näyttäviä kauluksia ja Munn olikin onnistunut yhdistämään kaksi trendiä häikäisevään tapaan: näyttelijättären asun kiintopisteenä toimivat kaulukset, jotka uursivat tähden asuun syvän kaula-aukon.

Munn ei ollut jättänyt upean asukokonaisuutensa hiomista puolitiehen, sillä tähden tyylin täydensivät näyttävät ja persoonalliset asusteet, jotka toivat mielenkiintoisia yksityiskohtia melko pelkistetyn ja klassisen mekon rinnalle. Kädessään Munn kantoi pienin helmin koristeltua clutch-laukkua ja jalkaansa hän oli valinnut mustat stiletot, joita koristivat käärmeennahkaa muistuttaneet hopeiset yksityiskohdat. Tähden tummansininen sekä varpaisiin että kynsiin valittu kynsilakka viimeisteli Munnin trendikkään asukokonaisuuden.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja