Mainos

Kauhistuttava yllätys: Melojan kanootti jumittui kesken kaiken, tajusi ajautuneensa pedon selkään

1:59

Floridalainen mies säikähti pahemman kerran, kun tämän kanootti jäi yllättäen jumiin ja syyksi paljastui nopeasti suuri alligaattori. Alligaattori veti kanoottia perässään pienen matkan ennen kuin pyristeli siitä eroon.

Floridan St. Petersburgissa alligaattoripuisto Gatorlandissä työskentelevä Donald Aldarelli säikähti kunnolla, kun kohtasi alligaattorin niin sanotusti pyytämättä ja yllätyksenä.

Katso ylläolevalta videolta, kun pysähdyksen yllättäen aiheuttanut alligaattori nousee pintaan.

Aldarelli oli melomassa paikalliselta yritykseltä vuokratulla kanootilla, jonka pohja on läpinäkyvä. Sen avulla voi katsella, mitä pinnan alla tapahtuu, mikäli olosuhteet vain ovat kohdillaan.

Kun Aldarellin kanootti joutui yllättäen karille, yritti mies tähystää syytä pohjan läpi, mutta turhaan: vesi oli todella sameaa.

Pian äkkipysähdyksen syy antoi itsensä ilmi: pintaan nousi, miehen arvion mukaan, yli 3,5-metrinen alligaattori, jonka selkään kanootti oli jäänyt jumiin.

Aldarelli kertoi CNN:n haastattelussa, että vaikka työskentelee alligaattorien parissa päivittäin, oli paniikki lähellä. Ammattilaisena hän oli kuitenkin pysynyt rauhallisena ja antanut alligaattorin raahata tätä hetken aikaa mukanaan, ennen kuin oli karistanut kanootin kannoiltaan ja jatkanut matkaansa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.