”Vihaisin mustekala” piiskasi lomalaista Australiassa – ärhäntely tallentui videolle

0:23
Vihainen mustekala hyökkäsi ihmisen kimppuun Australiassa

Lomailemassa ollut Lance Karlson joutui mustekalahyökkäyksen kohteeksi.

Karlson suunnitteli veteen pulahdusta Länsi-Australiassa Geographe Bayssa 18. maaliskuuta, kun hän kiinnitti huomiota rantaan: Aivan kuin keihäsrauskun häntä olisi ilmestynyt vedestä ja iskenyt lokkia.

Lähemmäs mentyään paljastui, että kyseessä on mustekala. Yllä olevalla videolla nähdään, kuinka vihainen mustekala uiskentelee lähellä rantaviivaa, ja iskee lonkeronsa kuvaajaa kohti. Vesi räiskyy mustekalan yllättävästä liikkeestä.

Mustekala kävi päälle

Kohtaamisen jälkeen Karlson meni jatkamaan rantapäivää perheensä kanssa. Ihoon laitettiin aurinkorasvaa, ja hetken kuluttaa mies päätti mennä sukeltelemaan veteen itsekseen. Silloin mustekala kävi päälle.

Ensin hän tunsi kuin piiska olisi lyönyt hänen kättään. Tunnetta seurasi voimakkaampi pistely kaulassa ja yläselässä.

– Uimalasini sumenivat ja vesi oli yhtäkkiä sumeaa. Muistan, että järkytyin ja hämmennyin, Karlson viestittää uutistoimisto Reutersille.

Rantaan kiiruhduttaan hän huomasi lonkerionjälkiä kehossaan: kädessä, niskassa ja yläselässä. Koska miehellä ei ollut etiikkaa mukana, hän kaatoi jälkiin ensiavuksi kolajuomaa. Hän kuvaili sosiaalisessa mediassa, että kyseessä oli ”vihaisin mustekala Geographe Bayssa!”.

Katso mustekalan ärhäntelyä sekä kuva aiheutuneesta vammasta yllä olevalta videolta!

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja