Kauhea kankkunen -tähdellä vakava pelkotila

Kauhea kankkunen 3 –sekoilukomedian tähti Zach Galifianakis(Alan) joutui elokuvan kuvauksissa koettelemaan rajojaan. Alan joutuu pudottautumaan Las Vegasin Caesars Palace -kasinon katolta lakanan varassa.

Kohtaus tuotti näyttelijälle suuria ongelmia, sillä Gallifianakis kärsii vakavasta korkeanpaikankammosta. Kohtaus tehtiin studioilla, mutta näyttelijät joutuivat silti pudottautumaan kymmenien metrien korkeudelta maahan.

– Vihasin kohtausta ja olin todella iloinen, kun se oli ohi. Meillä oli valjaat, joten se oli täysin turvallista, mutta alitajuntani kertoi minulle jotain ihan muuta. Pelkään korkeita paikkoja. Jos olisin pari senttiä pidempi, olisin kauhuissani koko elämäni, Zach heittää.

– Yritimme rauhoittaa häntä kertomalla vitsejä. Näimme, kuinka paljon häntä pelotti. Oli hienoa huomata, miten hän selvisi siitä ja voitti pelkonsa, Kauhea kankkunen –kollega Bradley Cooper kertoo MTV3.fille.

– Pelko on silti edelleen läsnä, olin erittäin helpottunut, kun kohtaus oli ohi, Galifianakis lisää.

Zach Galifianakisin roolihahmo Alan on elokuvan mustan huumorin tähti ja kertoo fanien välillä sekoittavan fiktion tosielämään.

– Joskus ihmiset luulevat, että Alan on oikeasti olemassa. Se on hyvin outoa. Tuollaiset tilanteet naurattavat aina ja juoksen pois paikalta.

Galifianakis asuu Pohjois-Carolinassa omalla maatilalla ja on kertonut, ettei välitä Hollywoodin hulinoista, vaan viihtyy paremmin omissa oloissaan.

– Kävelen paljon, luen, kastelen kukkia, en harrasta mitään kovin mielenkiintoista, Galifianakis kertoo arjestaan.

Kauhea kankkunen 3 elokuvateattereissa 29.5.2013.

(MTV3 – Johanna Elomaa)

Lue myös:

    Uusimmat