Bradley Cooperilla yllättävä syy tulla Suomeen – katso video

MTV3.fi tapasi 29.5. ensi-iltaan tulevan Kauhea kankkunen 3 –elokuvan näyttelijäkaartin Lontoossa.

Sekoilukomedioiden Kauhea kankkunen ensimmäinen ja toinen osa on tuottanut tekijöilleen maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa euroa. Megasuosio näkyy myös näyttelijöiden palkkapusseissa. Viimeisimmästä elokuvasta pääosakaarti kuittasi kukin 12 miljoonan euron palkkion.

– Elokuvat ovat muuttaneet elämäämme melkoisesti. Taloudellisesti tilanteemme on nyt turvattu, ja meillä on vapaus tehdä asioita, jotka eivät olisi olleet aikaisemmin mahdollisia. Nyt voimme tehdä töitä ihmisten kanssa, joiden kanssa se olisi aikaisemmin ollut mahdotonta, Bradley Cooper kertoo.

Bradley Cooperille, Ed Helmesilleja Zach Galifianakisillemieluisimmat hetket sekoilukomediassa olivat yllättäen rauhallisemmat kohtaukset, joissa koko pääosakaarti oli yhdessä.

– Parasta kuvauksissa oli, kun olimme kaikki koolla, esimerkiksi elokuvan aloituskohtaus, kun olimme kaikki ravintolassa syömässä, elokuvassa Stun roolissa nähtävä Ed Helms sanoo.

– Pidän rauhallisemmista hetkistä, kun Bradley, Ed ja minä olemme yhdessä ja juttelemme, Zach Galifianakis komppaa.

Oscar-ehdokkuuden elokuvasta Unelmien pelikirja saanut Bradley Cooper nauttii tällä hetkellä suursuosiota. Vuoden 2011 seksikkäimmäksi mieheksi People-lehdessä äänestetty Cooper lähettää terveisiä suomalaisfaneilleen ja kertoo haluavansa Suomeen yllättävästä syystä.

– Tiedän, että Suomessa pidetään vuosittain ilmakitaransoiton mestaruuskilpailut. Minun piti tulla sinne pari vuotta sitten kavereideni kanssa, ja se on edelleen listallani takataskussa, Cooper paljastaa.

Kauhea kankkunen 3 elokuvateattereissa 29.5.2013.

(MTV3 - JOHANNA ELOMAA)

Lue myös:

    Uusimmat