Katy Perryn ja Orlando Bloomin lapsi syntyi – julkaisivat herkän kuvan

1:07
Katy Perry paljasti kihlaukseensa liittyviä yksityiskohtia tuoreeltaan Jimmy Kimmelin talkshow'ssa

Poptähti Katy Perry on saanut esikoisensa. 

Orlando Bloomin ja Katy Perryn yhteinen lapsi on syntynyt. UNICEFin hyväntahdon lähettiläinä toimivat Bloom ja Perry paljastivat tyttärensä syntymän järjestön sosiaalisen median tileillä keskiviikkona. Parin tytär kantaa nimeä Daisy Dove Bloom

– Tiedämme, että olemme onnekkaita, kaikki eivät saa kokea yhtä rauhallista synnytystä kuin me. Yhteisöt ympäri maailmaa kärsivät hoitohenkilökunnan vajaudesta ja 11 sekunnin välein raskaana oleva nainen tai vastasyntynyt kuolee, lähinnä ennalta ehkäisevistä syistä, he kirjoittavat. 

Ensimmäisen kerran vuonna 2016 yhteen päätyneet Perry, 35, ja Bloom, 43, palasivat eronsa jälkeen yhteen vuonna 2018. Pari ilmoitti ystävänpäivänä kihlauksestaan ja pian iloisten uutisten perään he julkistivat myös raskausuutisensa.

Hääsuunnitelmia on kuitenkin jouduttu lykkäämään. Pari oli suunnitellut hulppeita juhlia Japaniin, mutta koronapandemian vuoksi suunnitelmat menivät tiettävästi jäihin. 

Muun muassa hiteistään Fireworks ja Teenage Dream tunnetuksi tulleen Perryn seuraavan albumin on määrä ilmestyä tässä kuussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja