Katsoja menetti näkönsä toisesta silmästään golfin Ryder Cupissa – uhkaa oikeustoimilla

Golfin Ryder Cupia Pariisissa katsonut Corine Remande on menettänyt näkönsä oikeasta silmästään saatuaan viime perjantaina pallon Brooks Koepkan lyönnistä kasvoihinsa. Kyseinen 49-vuotias nainen aikoo haastaa järjestäjät oikeuteen.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Ryder Cupin ratkaisupäivästä.

Yhdysvaltalaisen Koepkan Koepkan avaus kuudennella väylällä epäonnistui, suuntautui katsojia kohti ja osui suoraan Remanden oikean silmän kohdalle. Osumasta tuli kasvoihin verta vuotava vamma.

– Se tapahtui niin nopeasti. En tuntenut lainkaan kipua, kun se osui. En tuntenut, että pallo oli osunut silmääni, ja sitten tunsin, että veri alkoi tulvia, Remande kuvaili tapahtunutta Fox Sportsin mukaan.

Remande sai ensiapua paikan päälle, minkä jälkeen hänet kiikutettiin silmälääkärin pakeille ja tutkimuksiin. Niissä paljastui laajoja vaurioita silmämunaan ja silmäkuoppaan. Remande oli menettänyt oikeasta silmästä näkönsä, eikä näkö lääkärien mukaan todennäköisesti palaudu.

Remande sanoi arvostavansa sitä, että Koepka oli heti käynyt pyytämässä lyöntiään anteeksi. Yhdysvaltalaisgolfari oli kajauttanut varoitushuudon heti lyöntinsä lähdettyä, mutta Remande aikoo haastaa järjestäjät oikeuteen siitä, etteivät he varoittaneet katsojia lainkaan, kun pallo lensi kohti yleisöä.

– Heillä on selkeästi vastuunsa, Remande sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Remande haluaa järjestäjien korvaavan sairaalakulut. Hän myös kritisoi järjestäjiä siitä, ettei hän saanut heiltä mitään viestiä lähdettyään pois tapahtumapaikalta. 

Lue myös:

    Uusimmat