Katso tästä suorana kello 14: Näin suomalaiset etsivät ratkaisuja koronakriisiin Hack the Crisis Finland -tapahtumassa

Virtuaalitapahtuma Hack the Crisis Finland etsii keinoja pelastaa suomalaisia yhteisöjä ja yrityksiä kriisiltä, jonka koronavirusepidemia on aiheuttanut maahan.

Seuraa suoraa lähetystä yllä olevalta videolta klo 14 alkaen: Hack the Crisis Finland -tapahtuma etsii ratkaisua koronakriisiin 48 tunnissa

Koronavirusepidemian leviäminen Suomeen on aiheuttanut monelle yrittäjälle suuria vaikeuksia, kun yrityksen ovet on täytynyt laittaa väliaikaisesti säppiin, tapahtumia on peruttu ja asiakkaat peruvat aikojaan.

Viikonlopun aikana koko Suomi on haastettu Hack the Crisis Finland -nimisessä virtuaalitapahtumassa keksimään uusia ideoita, joilla voidaan pelastaa ihmishenkiä, yhteisöjä ja pahoissa talousvaikeuksissa olevia yrityksiä. Tunnin mittaisessa tapahtumassa ratkaisuehdotuksiaan esitellään eri ryhmissä, jotka toimivat noissa kolmessa kategoriassa.

5:50

Tapaninen on perehtynyt virtuaalitapahtuman tuomiin uusiin innovaatioihin.

– Suurin joukko ideoista oli terveydenhuoltoon ja ihmisten terveydentilaan liittyviä. Myös yhteisöllisyyteen eli ihmisten auttamiseen liittyviä innovaatioita on paljon, Helsingin kaupungin yrityspalveluiden päällikkö Ulla Tapaninen kertoo.

Helsingin kaupunki on yksi monista toimijoista, jotka ovat lähteneet virtuaalitapahtumaan mukaan. Yritysten lisäksi mukana ovat myös työ- ja elinkeinoministeriö sekä Business Finland. Tapahtuman aluksi työ- ja elinkeinoministeri Mika Lintilä pitää avauspuheen.

MTV Uutiset näyttää innovaatiotapahtuman suorana artikkelin videolta kello 14 alkaen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja