Kylpyläosasto, 24 kylpyhuonetta ja jotakin suomalaisille rakasta – Jennifer Lopez ja Ben Affleck ostivat uuden miljoonakodin

Poplaulaja Jennifer Lopez ja näyttelijä Ben Affleck ostivat yhteisen kodin.

Poptähti Jennifer Lopez ja hänen aviomiehensä, näyttelijä Ben Affleck ovat ostaneet yhteisen kartanon Beverly Hillsistä, Los Angelesista, 61 miljoonan dollarilla, eli noin 56,9 miljoonalla eurolla. 

TMZ-uutissivuston mukaan yli 4000 neliömetrin talossa on 12 makuuhuonetta ja 24 kylpyhuonetta. Kartanossa on niin ikään elokuvateatteri, viinikellari, kylpyläosasto, sauna, nyrkkeilykehä sekä hierontahuone. 

Päärakennuksen takana on myös niin kutsuttu nollareunauima-allas, josta on upeat näkymät. Tontilla on niin ikään yli 400 neliömetrin kokoinen urheilutila, johon kuuluu sisäpallokenttä ja nyrkkeilykehä.

Mansion Globalin mukaan Affleck myi Los Angelesin kotinsa viime vuonna 28,5 miljoonalla dollarilla, eli noin 26,6 miljoonalla eurolla. Lopez on listannut oman Los Angelesin kotinsa noin 39 miljoonalla dollarilla, eli noin 36,4 miljoonalla eurolla. 

Pariskunta meni naimisiin elokuussa 2022 ja vietti häitään 3-päiväisillä juhlallisuuksilla. He juhlistivat rakkauttaan helmikuussa 2023 ottamalla parisuhdetatuoinnit.

Lopezilla on 15-vuotiaat kaksoset Max ja Emme ex-miehensä Marc Anthonyn  kanssa. Affleckilla on puolestaan kolme lasta edellisestä liitostaan Jennifer Garnerin kanssa.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat