Katso koskettava hetki: Joukkoampumisen uhri Heidi Foxell seisoo ensimmäistä kertaa omilla jaloillaan loukkaantumisen jälkeen

Katso koskettava hetki: Joukkoampumisen uhri Heidi Foxell seisoo ilman tukea 4:08
Katso videolta, kuinka Heidi Foxell seisoo ilman tukea ja mitä hänelle nyt kuuluu!

Hyvinkään joukkoampumisessa vakavasti loukkaantunut Heidi Foxell on valmistunut poliisiksi ja keskittyy kuntoutumiseensa. Puoliso Noora on tukena.

Mies ampui laukauksia katolta keskellä yötä Hyvinkään keskustassa vuonna 2012. Kaksi ihmistä kuoli ja seitsemän haavoittui. 

Yksi vakavasti loukkaantuneista oli työharjoittelussa ollut poliisiopiskelija Heidi Foxell, joka on joutunut käymään läpi reilussa kymmenessä vuodessa yli viisikymmentä leikkausta. Hän toipui aluksi nopeasti, mutta hoitovirhe vuonna 2014 vei hänet pyörätuoliin. 

Foxell, 35, ei ole lannistunut, vaan on käynyt kuntoutuksessa ja valmistui toukokuussa 2023 poliisiksi. Tavoitteena on vielä päästä kävelemään vaikka apuvälineiden avulla ja päästä myöhemmin tekemään töitä poliisiorganisaatiossa. 

Foxell julkaisi vastikään videon, jossa hän seisoo ilman tukea parikymmentä sekuntia. 

– Olihan se iso virstanpylväs kaikkeen treenaamiseen ja kuntoutumiseen näiden vuosien aikana. Tuli uskoa, että tämä onnistuu.

Kannustajana entiselle jalkapallomaalivahdille on puoliso Noora Salin

– Noora sanoo, että huomenna on uusi päivä ja nyt mennään. On tosi tärkeää, että on kumppani siinä rinnalla.

Katso videolta, kuinka Heidi Foxell seisoo ilman tukea ja mitä hänelle nyt kuuluu!

Lue myös:

    Uusimmat