Katso arkistovideo: Maki Kolehmainen kertoi MTV:lle menestyksensä salaisuuden – "Joku toinenkin voi tykätä siitä"

Katso arkistovideo: Maki Kolehmainen kertoi MTV:lle menestyksensä salaisuuden vuonna 2002 4:32
Näin Maki Kolehmainen puhui menestyksestään vuonna 2002.

58-vuotiaana menehtynyt muusikko, säveltäjä ja tuottaja Marko ”Maki” Kolehmainen vieraili MTV:n Lööpin takana -ohjelmassa vuonna 2002.

Tammikuussa vuonna 2002 Kolehmainen oli osallistunut kahden maan Euroviisukarsintoihin säveltäjänä ja tuottajana yhteensä neljällä kappaleella. Kolehmaisen säveltämä ja Laura Voutilaisen esittämä "Addicted to you" päätyi Euroviisuihin saakka Suomen edustajana.

Suomen karsintojen lisäksi hänen kappaleensa oli ehdolla myös Viron viisukarsinnassa. Siellä sijoitus oli kolmas.

Suomalaisartisteille Kolehmainen oli tuohon aikaan nakuttanut jo lukuisia hittejä. Hänet tunnetaan edelleen kenties parhaiten Aikakone-yhteen säveltäjänä. Yhtyeen hittejä ovat muun muassa Alla vaahterapuun, Odota, Keltainen ja Nti Groove.

Kolehmaiselta kysyttiin Lööpin takana -ohjelmassa, mikä on hänen menestyksensä salaisuus. 

– Salaisuus on varmaan se, että en tiedä, mikä se salaisuus on. Yritän miellyttää ensin itseäni, ja jos tykkään siitä, niin ajattelen, että joku toinenkin voi tykätä siitä, hän pohti. 

Kolehmainen vastasi haastattelussa myös Dannyn antamaan ylistykseen säveltäjän kyvyistään. Artikkelin videolla on katsottavissa koko haastattelu tammikuulta 2002. 

Kolehmainen kuoli nopeasti edenneeseen sairauteen maanantaina 3. kesäkuuta aamuyöllä Helsingissä. Perhe kiittää Terhokodin henkilökuntaa ja ystäviä Kolehmaisen kauniista saatosta.

Lue myös:

    Uusimmat