Katseet heittopaikalle! Suomeksi kiroileva maailmantähti jahtaa tänään Turussa omaa saarta

Daniel Ståhl kirosi yliastutun hirmuheiton jälkeen 1:04
Paavo Nurmi Gamesiin osallistuva Daniel Ståhl kirosi torstaina Timanttiliigassa Tukholmassa lähes 72-metristä yliastuttua heittoaan.

Ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl on ehdottomasti yksi yleisurheilun Paavo Nurmi Gamesien kiinnostavimmista nimistä Turussa tiistaina. 

Ruotsinsuomalainen Ståhl on noussut viime vuosina yhdeksi kiekonheiton ja koko yleisurheilun suurimmista tähdistä. Tällä kaudella hän on jatkanut mahtivirettään ja hallitsee maailmantilastoa ykköslukemallaan 70,56. 

Jos hän hinaa kauden parastaan Turussa vähintään lukemiin 70,98 ja voittaa, hän saa bonuksena saaren Turun saaristosta. Kyseinen tulos on pisin Suomessa koskaan heitetty kiekkokaari.  

Bonus olisi Ståhlille varmasti mieluisa, sillä hänen isoäitinsä asuu Turussa

Sympaattinen Ståhl, 26, on muutenkin noussut suomalaisten yleisurheilufanien suosioon, sillä hän antaa usein haastattelut suomeksi ja päästelee kiekkoringissä myös suomalaisia voimasanoja – kuten pääkuvan videokin osoittaa. 

Saaribonus on jaossa myös Turun yleisurheiluillan miesten keihäänheittokisassa. Voittotuloksen pitää olla vähintään 93,09 – Aki Parviaisen SE-tulos vuodelta 1999. 

Muita Turun illan tähtinimiä voit tarkastaa tästä linkistä

Lue myös:

    Uusimmat