Mainos

Katri Helena suhteestaan Tommi Liimataiseen: Iloitsen hänestä niin kauan kuin hän siinä on

24:33

Katri Helena vieraili perjantaiaamuna Hyvää Elämää -ohjelmassa. Hän avasi lähetyksessä ajatuksiaan parisuhteesta ja seksuaalisuudesta ikääntyessä.

– On kiva, kun on kaveri. Kyllä minä tiedän, että pärjäisin yksinkin, mutta jos Luoja antoi tällaisen kaverin, niin iloitsen hänestä niin kauan kuin hän siinä on, Katri Helena kertoi lähetyksessä puheen kääntyessä seurustelukumppani Tommi Liimataiseen.

”Kalakaverinsa” kanssa Katri Helena on oppinut heittämään perhoa, joskin perhonsidonta jää edelleen miehelle.

– Viime kesänä olin useamman kerrankin muutaman viikon heittämässä, ja se oli tosi kivaa.

Katri tunnusti, että rakastumisen tunne riisuu pintapuoliset paineet ja auttoi häntäkin löytämään uudelleen sisäisen tyttönsä.

– Jossakin elämänvaiheessa minun täytyi pistää se (tyttö) suojaan pakettiin, mutta sitten yhtäkkiä narut murtuivat ja se löytyi. En halua hävittää sitä enää, koska se antaa ilon elämään.

Juontaja Raakel Lignell kysyi Katri Helenalta, saako ikääntyvä nainen haluta ja olla seksuaalinen.

– Saa se olla olemassa, ja sehän on ihan luonnollista. Nuorempana muistan itsekin ajatelleeni, että ei ikääntyvä ajattele enää niitä – mutta ihan samoja ihmisiähän me olemme kuin nuorenakin. Kaiken kokemuksen ja toivon mukaan kasvaneen elämänymmärryksen takana on se nuoruus. Eivät ne häviä, enkä toivoisikaan, että ne häviäisivät.

Mitä Katri Helena kertoi henkimaailman kokemuksistaan? Entä millaista arkea hän elää? Mitä Katri Helena ajattelee ikääntymisestä ja ulkonäköpaineista? Katso video ylhäältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.