Katri Helena saa Mielensäpahoittajan pasmat sekaisin: "Olisiko mahdollista, että mentäisiin kahville?"

Mielensäpahoittaja pääsee tapaamaan kovasti ihailemansa Katri Helenan. 

Kirjailija Tuomas Kyrön luoma Mielensäpahoittaja on tehnyt uuden aluevaltauksen ja perustanut oman bloginsa, jossa hän vastustaa kiihkeästi kaikenlaisia muutoksia. 

Kyrö kutsuu Mielensäpahoittajan Helsinkiin tutustumaan nykymeininkiin. Tästä rohkaistuneena Heikki Kinnusen esittämä vastahakoinen seniori suuntaa kaupungin melskeeseen. 

Mielensäpahoittaja – Ennen kaikki oli paremmin –sarjan ensimmäisessä jaksossa äkäinen mies pohdiskelee laaja-alaisesti nykymusiikin tilaa Suomessa. Hän piipahtaa vierailulla muun muassa suomiräpin tähtien Uniikin ja Iso H:n studiolla. 

Jaksossa Mielensäpahoittaja kohtaa myös yllättävän tuttavuuden, kun hän tapaa yllättäen kauppareissulla olevan iskelmätähti Katri Helenan. Äkäpussi häkeltyy tyystin ja sulaa siihen paikkaan tavatessaan suuren ihailunsa kohteen. 

– Minä olen aina tykännyt sinun laulusta, ja emäntä varsinkin. Olisikos siinä mitään, että jos me mentäisiin vaikka kahville, niin voitaisiin vähän jutella? Mielensäpahoittaja kysyy ujostellen. 

Katri Helena suostuu tarjoukseen ja kertoo tietävänsä mukavan paikan, johon he voisivat Mielensäpahoittajan kanssa mennä. 

– No jos sopii, niin minä tarjoan! Mielensäpahoittaja toteaa. 

Kahville suunnatessaan Mielensäpahoittaja saa todella iloisen lisäyllätyksen, kun iskelmäkuningatar intoutuu matkalla esittämään klassikoksi muodostuneen tulkintansa kappaleesta Puhelinlangat laulaa.

Mielensäpahoittaja – Ennen kaikki oli paremmin 8. tammikuuta MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja