Katosiko älypuhelimesi? Toivottavasti siinä on tämä sovellus

Älypuhelimen kadotessa sitä on usein vaikea saada takaisin. Vaikka löytäjä olisi rehellinen, hän ei voi yleensä tietää, kenen puhelimesta on kyse ja kenelle sen voi palauttaa.

Jos et halua kiinnittää puhelimeesi yhteystietotarraa, tarjolla on myös sovelluksia, jotka ratkaisevat ongelman. Niiden avulla puhelimen lukitusnäytölle saa näkyviin omat yhteystiedot. Niiden perusteella puhelimen löytäjä voi ottaa yhteyttä oikeaan osoitteeseen.

Kuvaan voi liittää myös muita tietoja, kuten verityypin tai haluamansa kontaktihenkilön yhteystiedot.

Erillinen sovellus on turha, jos käytössäsi on jokin muu kuvasovellus, jonka avulla voit kirjoittaa tekstiä valokuvan päälle.

Jos kuitenkin haluat ladata sovelluksen, yksi esimerkki on ICE: In Case Of Emergency. Kyseinen sovellus on tarjolla iPhonelle ja Android-laitteille. Vastaavanlainen sovellus on myös Over.

ICEn avulla halutun kuvan päälle voi kirjoittaa tekstiä, joka näkyy kuvan päällä läpinäkyvänä elementtinä. Näin ollen teksti ei peitä takana olevaa kuvaa.

ICEn käyttö on helppoa. Käyttäjä valitsee haluamansa kuvan, jonka haluaa nähdä lukitusnäytöllä. Kuvan päälle kirjoitetaan haluttu teksti, esimerkiksi puhelinnumero ja nimi.

Tekstiä voi siirtää haluttuun paikkaan näytöllä ja sitä voi editoida haluamansa näköiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat