Katkera huoltajuuskiista muuttui väkivaltaiseksi: Äitiä syytetään 14-vuotiaan tyttärensä murhasta – ampui teinin kesken hätäpuhelun

52-vuotiaan naisen epäillään murhanneen tyttärensä Yhdysvalloissa. Äiti käytti lisäksi sähkölamautinta entiseen aviomieheensä ja sitoi  poikansa nippusiteillä.

Poliisi on pidättänyt äidin, jonka epäillään ampuneen tyttärensä kuoliaaksi Washingtonin osavaltiossa. Tyttö oli tekohetkellä puhelimessa, sillä hän oli soittanut hätäkeskukseen pyytääkseen apua. Tapauksesta uutisoi CNN ja ABC Action News.

Poliisiraportin mukaan tytär oli puhelimessa hätäkeskuspäivystäjän kanssa, kun häntä ammuttiin päähän. Tapaus sattui tiistai-iltana puoli yhdeksän aikaan. 52-vuotiasta äitiä syytetään murhasta ja hänet on vangittu.

Hätäkeskuspäivystäjä kuuli tappouhkauksen puhelun taustalta

Hätäkeskuspäivystäjä kuuli huutaen tehdyn tappouhkauksen puhelun taustalla. Päivystäjä kuuli myös nippusiteiden sulkemista muistuttavan äänen, jota seurasi kova pamaus. Tämän jälkeen kuului huuto, joka kiljui jonkun kuolleen.

Äiti oli menettänyt lastensa huoltajuuden äskettäisen huoltajuuskiistan seurauksena entiselle aviomiehelleen. Tiistaina heidän 12-vuotias poikansa kuitenkin päästi äitinsä sisälle isänsä asuntoon.

Poliisiraportin mukaan äiti käytti sähkölamautinta ex-mieheensä tämän saavuttua kotiin. Kun poliisit saapuivat paikalle he löysivät kuolleen tyttären makuuhuoneestaan. Hänen veljensä sen sijaan oli toisessa huoneessa kädet ja jalat sidottuna nippusiteillä.

Lue myös:

    Uusimmat