Katie Price vihjailee olevansa raskaana – pienokainen olisi 42-vuotiaalle povipommille jo kuudes

Povipommi Katie Pricen tuore Instagram-kuva käynnisti välittömästi huhut raskaudesta.

42-vuotiaan Katie Pricen tuore Instagram-kuva puhuttaa. Povipommina tunnetuksi tullut Price poseeraa otoksessa autossa rennossa ja vartaloa myötäilevässä asussa ja pitää toista kättään vatsansa päällä.

– Onnellinen ja terve. Tämä on paras tunne ikinä. Kiitän sinua Carl Woods, että olet osa minua, Price kirjoitti Instagram-tilillään sydämien kera 32-vuotiastamiesystäväänsä kiitellen.

Price ja Woods ovat seurustelleet noin vuoden verran. Ero ex-mies Kieran Haylerista tuli viralliseksi aiemmin tässä kuussa. Pari päätti suhteensa kuitenkin jo kolmisen vuotta sitten.

Monet Pricen Instagram-seuraajat riensivät heti onnittelemaan tätä perheenlisäyksestä kuvan kommenttikentässä.

– Omg, arvelin, että näin tulee tapahtumaan! Onnea, olet upea äiti ja tulet olemaan sitä myös tulevalle pikkuiselle, eräs kirjoitti.

– Wau, onnittelut vauvauutisista! Ihana yllätys! 

Pricella on aiemmista suhteistaan viisi lasta: 18-vuotias Harvey, 15-vuotias Junior, 13-vuotias Princess, 7-vuotias Jett ja 6-vuotias Bunny. Nykyisen puolisonsa Carl Woodsin kanssa Pricella ei ole yhteisiä lapsia, mutta hän on aiemmin vihjaillut sosiaalisessa mediassa parin toivovan yhteistä lasta.

Osa Pricen Instagram-seuraajista kuitenkin huomautti kommenteissa, ettei raskaudella spekuloiminen ole asiallista.

– Onko hän vahvistanut, että hän olisi raskaana? eräs muistutti ja osa puolestaan huomautti, että tavallista pulleammalta näyttävä vatsa voi johtua myös ruokailua seuranneesta turvotuksesta.

Osa puolestaan syytteli Pricea huomiohakuisuudesta. Povipommi on ollut Britanniassa toistuvasti otsikoissa talousvaikeuksiensa takia. Loppukesästä uutisoitiin lisäksi, että hän on riitaantunut vuokralla olevan miljoonalukaalinsa vuokranantajan ja naapuruston kanssa.

Naapureiden mukaan Price on tuonut hienostoalueelle mukanaan sotkua ja melua. Naapurit kertoivat, että Pircen Blade-koira haukkuu pihalla päivät pitkät ja lisäksi tähti on jättänyt talon puutarhaan roskia mätänemään.

Tähti on myös saanut rutkasti kiukkuista palautetta siitä, että 6-vuotias Bunny-tytär on nähty sosiaalisessa mediassa meikattuna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja