Kate Hudson näyttää mallia: Hyvä ryhti täydentää juhlatyylin

Näyttelijä Kate Hudson näytti Elle Style Awards -gaalassa mallia siinä, kuinka hyvä ryhti on äärimmäisen tärkeä osa onnistunutta punaisen maton tyyliä.

Lontoossa eilen järjestetyssä Elle Style Awards -gaalassa näyttelijä Kate Hudson, 33, todisti esimerkillisesti, kuinka hyvä ryhti toimii parhaimmillaan onnistuneen asukokonaisuuden kruununa.

Hudson oli sonnustautunut arvostettuun muotigaalaan Stella McCartneyn kirkkaanpunaiseen iltapukuun, joka jätti hänen olkansa paljaiksi. Trendikäs kirkkaanpunainen iltapuku oli uskalias valinta vaalealle tähdelle, mutta ylväänä asunsa kantanut Hudson näytti asussa upealta, sillä hän antoi rohkeasti itsevarmuutensa näkyä olemuksestaan.

Koristeellisesti kirjailtu kirkkaanpunainen iltapuku oli leikkaukseltaan hyvin yksinkertainen ja erityisen suora helma on kantajalleen hyvin haasteellinen. Hudson luotti kuitenkin haastavaan yksityiskohtaiseen iltapukuunsa ja kantoi sen äärimmäisen upeasti. Monen olisi syytä ottaa mallia Hudsonin hyvästä ryhdistä, joka kruunasi näyttävän asukokonaisuuden.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähde: Just Jared

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja