Kata Kärkkäisen väitetty rokkarirakas paljasti yhteiskuvan Facebookissa

Rumba-lehti uumoilee tietävänsä, kuka on kirjailija Kata Kärkkäisen uusi rokkarirakas. Kyseinen 26-vuotias muusikko onkin laittanut Facebook-sivuston profiiliinsa yhteiskuvan, jossa hän poseeraa Katan kanssa.

Nisse M paljastaa tuoreen Rumba-lehden palstallaan, että Kata Kärkkäisen, 40, nuori rokkarirakas on Antero Koskikallio, 26. Mies tunnetaan rokkipiireissä paremmin Anzi Destruction -nimellä. Hänellä oli Plastic Tears -yhtye vuosia sitten. Nykyään mies vaikuttaa Stereo Junks -yhtyeessä.

Rumba-lehden paljastusta tukee myös Anzin Facebook-sivuston avoimessa profiilissa oleva valokuva. Anzi poseeraa kuvassa Katan ja kahden muun henkilön kanssa. Tosin Anzin kertoo Fabookissa olevansa sinkku.

Ilta-Sanomat kertoi Katan salaperäisestä rokkarirakkaasta 17. helmikuuta. Katan ja hänen ex-miehensä Janne Janhosen avioero astui voimaan 16. helmikuuta. He avioituivat vuonna 2005.

Kata on ollut aiemmin naimisissa muusikko Johnny Lee Michaelsin kanssa. Heillä on liitosta Kasimir-poika. Katalla on myös Kiana-tytär ex-miesystävänsä Marcello Gentilen kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat