Kata Kärkkäinen: Unohtakaa jo Playboy-taustani!

Kata Kärkkäinen aloittaa Subin Eilen, tässä ja nyt -show'n yhtenä panelistina. Helmikuussa alkavassa ohjelmassa muistellaan 80- ja 90-lukujen noloja ilmiöitä. Omasta nuoruudestaan Kärkkäinen haluaisi unohtaa ensimmäiset känninsä ja peruukin tippumisen ratikassa. Toimittajien hän toivoo unohtavan edes joskus parinkymmenen vuoden takaiset Playboy-kuvat.

- Joskus toivoisin, että Playboy-kuvani unohdettaisiin edes hetkeksi, nyt kun minulla on jo parikymmentä vuotta ollut se leima otsassani. Tämä tv-ohjelma liittyy kyllä 80-lukuun ja myös siihen asiaan, eikä minulla ole mitään hävettävää sen suhteen. Mutta kun teen esimerkiksi kirjallisuushaastatteluja, niin jokainen toimittaja paukuttaa sen Playboy-jutun joka kerta. Kyllä asiasta voi puhua, mutta ei jokainen kerta, Kata Kärkkäinen, 39, kertoi päivällä MTV:n Viihdeuutisille Eilen, tässä ja nyt -tv-show'n pressitilaisuudessa.

Yleisesti ottaen 80- ja 90-luvut ovat Kärkkäisen mielestä mahtavia vuosikymmeniä. Yksi muisto, joka ei unohdu koskaan, on Bon Jovin keikan jälkeiset takahuonebileet vanhalla jäähallilla Helsingissä.

- Parikymmentä vuotta sitten sain konsertin backstage-passin. Se oli ihan viaton tarina sinänsä; meitä oli kolme mimmiä silloin ja pääsimme bäkkärille. Jatkoimme siitä sitten juhlimaan Hesarille, Kärkkäinen muistelee.

Kärkkäinen on menossa verestämään vuosien takaisia muistojaan Suomeen kesällä konsertoimaan tulevan Bon Jovin keikalle.

- Menen 16-vuotiaan poikani kanssa, joka soittaa kitaraa ja pitää muun muassa Bon Jovista. Kassulle laitettiin juuri 80-luvun permanentti, jota ei ole ihan helppo saada ketään kampaajaa enää tekemään! Täytyyhän minun päästä fiilistelemään keikalle!

Janne Kataja ohjelman isäntänä

Kärkkäinen on iloinen panelistin pestistä Eilen, tässä ja nyt -ohjelmassa. Hän kertoo kaivanneensa kovasti sosiaalisia kontakteja toukokuussa julkaistavan historiallisen kirjansa kirjoittamisen ja Sipoossa sijaitsevan perinnehirsitalon remontoimisen lomassa.

Subin Eilen tässä ja nyt -keskusteluohjelmassa kaivetaan Janne Katajan johdolla esiin 80- ja 90-luvun ilmiöitä, joita olemme yrittäneet aktiivisesti unohtaa. Kärkkäisen lisäksi panelisteina nähdään Jaakko Heinimäki, Karri "Paleface" Miettinen, Heli Roiha, Niko Kivelä ja Teemu Vesterinen.

Katso Kärkkäisen haastattelu myöhemmin tältä sivustolta!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat